středa 10. srpna 2011

HANDMADE ANEB KREATIVNÍ ŽENA SE BLÍŽÍ

Nafotili jsme pro Vás netradiční módu z e-shopu Kreativní dárky.cz. Tuto módu i doplňky můžete vidět, nebo si i rovnou pořídit, na akci Kreativní žena, o které jsme již psali. Pokud Vás naše fotografie zaujaly, rozhodně přijďte.

Na akci je také zajištěný raut, hlídání dětí a další aktivity Institutu pro ženy.

Kolekce 91: Halena i šperky - vše Kreativní dárky.cz. Na fotkách můžete vidět ozdoby do vlasů - paličkování, dále brože připomínající jehelníčky, náramky na ruku z kůže a korálků, přívěsy na řetízek - drátkování, šperky vyrobené z korálků a mnoho dalšího. Deštník vyrobila Jana Mikulíková st., čepici má kamarádka Eva Danečková. Na čepici jsou připnuté květiny, které jsou přišité na knoflíku. Dají se tedy připnout každý den jinak nebo je možné čepici nosit bez květin. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Informace o akci Kreativní žena najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7527-kreativni-darky-cz-aneb-originalni-kousky-na-prodej

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz
























4 komentáře:

  1. Halenka vypadá moc pěkně a hlavně originálně.

    OdpovědětVymazat
  2. A bude se prodávat na akci Kreativní žena, o které v článku píšu. Přijďte všichni. Budu i módní přehlídka, raut, hlídání dětí!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já si to všechno přečetla a vypadá to velmi lákavě, akorát zrovna budu mimo ostravu.

    OdpovědětVymazat
  4. I já mám docela dost ráda nějaké ty starožitné věci, ale jelikož to často bývá trochu drazší, tak si to nemohu dopřávat tak často... No, ale když už se mi něco podaří, tak si to často i ráda koupím buďto z nějakého lokálního obchůdku nebo třeba odsud

    OdpovědětVymazat