středa 15. prosince 2010

NAKUPOVÁNÍ S VIZÁŽISTKOU - SLUŽBA, KTERÁ VÁM CHYBĚLA

Potřebujete poradit při nakupování, jak sladit oblečení, co doplnit do Vašeho šatníku nebo jak se obléknout pro určitou příležitost? Přivítala byste změnu a chcete styling Vašeho oblékání? Chcete být upravená i v těhotenství nebo se Vám po porodu změnila postava a nevíte si rady?

Máte větší konfekční velikost a potřebujete poradit při nákupu oblečení? Nebo Vám chybí nezávislý pohled na Váš šatník?

NAKUPUJTE S VIZÁŽISTKOU

Projdu s Vámi Vaše oblíbené obchody nebo Vám sama doporučím, kde nakupovat. Naučím Vás pracovat s doplňky, vytvořit si funkční a vyhovující šatník, poskytnu další cenné rady o oblékání.

Pokud Vás zaujaly kolekce oblečení na Móda jako umění.cz, můžeme při společném nakupování sestavit kolekci na míru také pro Vás.

Cena jedné hodiny nakupování činí 400 Kč. Cena je za poradenství, nákup si klientka hradí sama. Službu je možné také věnovat jako dárek. Dárkový poukaz je možné poslat na dobírku nebo osobně předat po předchozí domluvě. Službu Nákup s vizážistkou můžete objednat i pro kolektiv zaměstnanců apod. V rámci vánoční akce navíc nabízíme akci 1+1 zdarma. Tzn. koupíte jednu poukázku, ale na nákup s vizážistkou můžete přijít dvě. Dvě hodiny je minimum pro nákup, které doporučuji. Ukázku služby Nakupování s vizážistkou najdete zde: http://modajakoumeni.blogspot.com/2011/11/nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image.html
Volejte: 773 487 779 nebo pište na servispromedia@seznam.cz
Ukázky našich kolekcí najdete na www.modajakoumeni.cz

MÓDA JAKO UMĚNÍ.CZ NAKUPUJE S VÁMI!
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat