středa 15. prosince 2010

OBJEDNEJTE SI STYLINGOVOU SHOW NA VAŠI AKCI

Má stylingová show slaví úspěchy. Nejen v rámci Nákupních dnů chtějí ženy vidět, jak se obléknout, jak pracovat s doplňky nebo co se bude v zimě nosit. Připravila jsem pro kolektivy zaměstnanců firem, zájmových kroužků a nebo i soukromých party stylingovou show. Pokud přemýšlíte, jak zajistit program pro Vaši firemní nebo jak odměnit Vašeho zaměstnance, můžete zkusit hodinový program s Móda jako umění.cz nebo i celý den zábavy.

Můžu pro Vaše zaměstnance připravit celý den s módou - přednášky o oblékání pro různé příležitosti, ukázky stylingů - tvorba fashion image - na místě na dobrovolnících z publika nebo na modelce, ukázka malého sezónního šatníku - volnočasový, elegantní, sportovní a další styl. Součástí vystoupení může být také promítnutí Fashion Clipů mého blogu s komentářem, jak vznikly různé fashion styly a proč zrovna takto kombinovat oblečení. Je možné zařadit také individuální poradenství každé ženy, která se akce zúčastní. Program je interaktivní a ženy si samy na sobě zkoušejí styling dle mého poradenství. Stejně tak můžu nafotit glamour fotky - tedy fashion fotografie, které znáte z mého blogu - všem účastnicím akce. Stylingovou show je možné spojit také s Nákupními dny. Nákupní dny se dají uspořádat buď v místě konání Vaší akce nebo ve vybraných obchodech a Nákupních centrech. Nákupní dny pak probíhají individuálně nebo po dvojicích v rámci daných kolektivů. Show je možné rozšířit i o vizážistitku – líčení, kosmetická péče, vlasová péče, trendové účesy apod.

Pro muže zajišťujeme náhradní program jako je Kurz sebeobrany a bezpečnost celé rodiny, sportovní odpoledne, šití košil a obleků na míru - dárkový poukaz (poté, co Vám vezmeme míry a vybereme společně ze vzorníku látku, navrhneme styl ušití a také případné detaily jako je vyšitý monogram na rukávu apod.) nebo také individuální nakupování. Móda jako umění.cz se těší na vánoční party s Vašim kolektivem! Můžete také naše služby věnovat ve formě dárkové poukázky, informace na mobilu: 773 487 779.

Žádné komentáře:

Okomentovat