středa 1. února 2012

K BAREVNÝM STREČKÁM JSME VYBRALI TRENDOVÉ KOZAČKY U REJA FASHION

Nosíte rády barevné oblečení. Velkým hitem posledních sezón jsou střečové kalhoty - strečky -s potiskem květů a jiných barevných ornamentů. Ale jaké zvolit boty k barevnému oblečení, aby Vám to ladilo? Vybírali jsme u Reja Fashion Havířov. Najdete zde celou škálu zimních válenek i kozaček z jemné kůže.

Modely kotníkové, středně vysoké i holínky po kolena. Stejně tak balerínky, gumovky a modely z denimu. Většina obuvi je kožená. Kůže je opravdu hodně jemná. Dají se vybrat i pestré barvy - tyrkysová, neonově červená nebo pink jako je mé sako na fotografiích.

Kolekce 140: Veškeré boty z fotografií - Reja Fashion - www.rejafashion.cz. Tip Móda jako umění.cz najdete zde: http://www.rejafashion.cz/?p=productsMore&iProduct=2245&sName=Hucule-cervene-s-koziskem-kod-D-Shoe-A162 - červený model.

Nebo zde: http://www.rejafashion.cz/?p=productsMore&iProduct=2252&sName=Zimni-kozacky-na-klinku-Shoe-kod-M-049. Sako Zara, top podvlečený Mango. Kalhoty a horní top Lindex, hodinky DKNY z Klenoty Aurum, náušnice a náramek Presence - vše koupené v Obchodním centru Futurum Ostrava. Interiér fotil Ladislav Káňa, exteriér Martina Zajacová, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz


















Žádné komentáře:

Okomentovat