středa 1. února 2012

BERANICE A KABELKA V PINK BARVÁCH ANEB EXTRAVAGANTNÍ KABELKOVÝ SLON.CZ

Bláznivé focení na sněhu pokračuje. S make-upem, účesem a orchidejí za uchem fotíme s Renátou Kolarčíkovou další fotky. Tentokrát jsme zvolili výraznou růžovou beranici, kterou jsme při focení stáhla z hlavy přímo Renátě. Obmotala mě i svou bílou šálou, abych neumrzla, protože fakt přituhovalo.

Kabelky od Kabelkového slona.cz si můžete na blogu pořídit s 3% slevou. Případně volejte na mobil: 773 487 779 nebo na www.kabelkovyslon.cz rovnou vyberte a zadejte heslo Móda jako umění nebo blog.

Kolekce 139: Kabelka z eshopu Kabelkový slon.cz - http://www.kabelkovyslon.cz/ROUND/REBECA-kozena-kabelka-0114. Další kolekce kabelek z řady Round najdete zde: http://www.kabelkovyslon.cz/ROUND/, džíny a bunda Jocavi, šála Zara, beranice Top Mode, zlaté hromnice z Alp. Fotila, líčila, česala a věnovala vlastní orchidej - Renáta Kolarčíková, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz






















Žádné komentáře:

Okomentovat