středa 16. března 2011

OSTRAVSKÁ MODENIKA OBLÉKÁ NEJEN MANAŽERY

Vkusné a stylové oblečení, které se hodí pro obchodní jednání, cestování za klienty apod. není jednoduché vybrat. Modely by měly být šité z kvalitních látek. Kreativita nesmí nikdy překročit hranice určité dávky diplomacie a ještě se nesmíme cítit jako ve stejnokroji. Kostýmy, které občas míjím ve výlohách obchodů, jsou si tak podobné, že si člověk nikdy není jistý, zda nekouká zase na stejnou výlohu. Monika Dvořáková, majitelka obchodu Modenika, obléká manažerky již tolik let, že umí poradit. Já si vybrala trochu odvážnější kostým. Korzet a sukně mají zajímavý potisk s různými fotografiemi. Na stehně mi projíždělo auto a na prsou jsem měla líbající se milence.. Originální! Korzet můžete nosit i přímo na tělo.

Obchod Modenika najdete u světelné křižovatky křížících se ulic Českobratrské a Nádražní ulice v Ostravě. Nafotila jsem přímo v prodejně také pár dalších modelů, které se budou letos hodit. V tomto obchodě najdete značky Axello, Rosenbaum, Pleta – Design, což je značka módní návrhářky Dany Dobřichovské, ale také Pietro Filipi, Yves Tanguy. Bundy, pláště i strečové kalhoty Modenika nabízí od značky Anorac. A pak je tady také zajímavá, německá značka Gelco nebo luxusní společenská móda značky Murek – Fashion viz. fotografie šaty se sáčkem. Tento set Modenika prodává i jako trojkombinaci, navíc se sukní. Obchod Modenika najdete též v Havířově.

Kolekce 62: Halenka Pietro Filipi, korzet a sukně Axello, boty Salon Lisien, perly vlastní výroba, náušnice bižuterie Obchodní dům Elan.

MODENIKU navštivte v Havířově na Nám. Republiky 860, v Obchodním domě Elan Havířov. Tel.: 596 802 266. V Ostravě MODENIKU najdete na ulici Nádražní 38. Tel.: 596 110 136.
Další články o Modenice najdete v archívu blogu - 10-11/2010.

Blog najdete také na www.modajakoumeni.cz




















Žádné komentáře:

Okomentovat