neděle 29. ledna 2012

NA PARTY MÍSTO RÓBY KALHOTY A FLITROVÝ TOP OD FERATT

Jestliže patříte mezi sportovnější typy a dáváte přednost společenským kalhotům před šaty, náš další outfit od Feratt se Vám bude velice líbit. Zvolili jsme kalhoty s poutky zdobenými flitry. Stejné zdobení - pouze flitry větší velikosti - se objevují na topu a k tomu krátký kabátek opět sportovně střižený.

Přiznám se, že se dokážu cítit pohodlně jak ve společenských šatech, tak i v kalhotách, které jsem měla na sobě. Jako výhodu však vnímám, že tyto kalhoty můžete nosit následně i do práce nebo je zařadit do outfitu pro každodenní nošení. Stejně tak top, který by vypadal úžasně k jeansům nebo kabátek, který přivlečete na jakýkoli top. Opět jej můžete zvolit jako pohodlnější model místo saka. Proto jsem Vám nafotila, jak se dají kalhoty a top kombinovat se sportovně střiženou bundičkou a rázem nám vznikne pohodlný outfit na každý den.

Kolekce 138: Top, kalhoty, bundička černá i šedá, kabelka a bižuterie - vše Feratt. Prodejny Feratt najdete ve městě Ostrava, Havířov, Olomouc, Opava, Jihlava - www.feratt.cz. Boty But S. Účes a nehty upravili v Salónu Radky Witové v Havířově. Fotil Honza Poláček, styling i produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkujeme ostravskému Ruby Blue Hotel za zpřístupnění prostor k focení.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

















Žádné komentáře:

Okomentovat