neděle 19. prosince 2010

MODENIKA, PIETRO FILIPI, VAN GRAAF - ZNAČKA KVALITY

Navštívila jsem obchod MODENIKA, který sídlí v obchodním domě Elan v Havířově. Prodejnu však mají také v Ostravě na Nádražní ulici. Nabízejí značky jako Pietro Filipi, Alexandra, Yves Tanguy od společnosti IBC Brno, Neige Noire, Rosenbaum a další. Kolekce oblečení zde můžete dozdobit šperky od Pierre Lang.



Kolekce číslo 49: Kabát, kostým, halenka – vše Pietro Filipi. Šperky Pierre Lang. Vše koupíte v prodejnách Modenika – Havířov i Ostrava. Kufr, kabelku, peněženku i deštník jsme si půjčili v obchodě Dagmar Milionové. Oba obchody najdete v Obchodním domě Elan Havířov. Boty Lisien.







MODENIKA - Nám. Republiky 860, OD Elan Havířov. Tel.: 596 802 266. V Ostravě MODENIKA sídlí na ulici Nádražní 38. Tel.: 596 110 136.

Obchodní dům VAN GRAAF najdete v Praze na Václavském náměstí. Ve čtyřech patrech s nádhernými kolekcemi si opravdu vyberete. Na stránkách www.vangraaf.com uvádějí, že zde najdete přes 200 značek pod jednou střechou. Já si na focení vybrala barevné sako Bandolera z pevného sametu. Už dlouho jsem se tak dobře v saku necítila. Sako jsem doladila opasky s umělou srstí. A tipy z nakupování u VAN GRAAF – Barevné halenky Mexx, sportovní trika Esprit s fiží, večerní šaty Ambiance, luxusní značka St. Emile má například nádherné kostýmy v barvě velbloudí srsti, pošité flitry. Stejně tak tvídová saka. A pokud hledáte nápad pro svého drahého, pak musíte zabloudit k Tommy Hilfiger Denim. Koupila bych tady úplně všechno. Hodně nápaditá je značka La Martina. Standard, který nikdy nezlame je značka Marc O´Polo. Třeba šedý svetr s nízko střiženou kožešinou na límci a nakládanými kapsami je pro oko úplna lahoda. Vyberete zde i kvalitní šály všech odstínů a hrubě podšité rukavice z přírodní kůže.













A pokud máte rádi beranice, již brzy uvidíte další kolekce od Van Graaf na www.modajakoumeni.cz.

Kolekce číslo 50: Sako Bandolera zakoupené v obchodním domě Van Graaf. Stejně tak i opasky z přírodní kůže. Džíny Vero Moda, boty koupené v prodejně INN Zlín. Šátek jsem si přivezla z ostrova Mallorca. Kabelka opět z prodejny Dagmar Milionové z OD Elan. Náušnice Presence.

Vlasy a nehty upravili v Salónu Radky Witové. K úpravě vlasů použili barvy Goldwell.

Kosmetiku Artdeco, Make Up Factory, Bourjois a další značky jsme si vyzkoušeli v prodejně Dagmar Milionové opět v OD Elan. Občas zde pořádají také líčení s profesionály. Hned za rohem pak od paní Dagmar najdete také prodejnu s nádhernými a kvalitními kabelkami, kufry, peněženkami, klíčenkami a další zboží. Vybrat si můžete z moře barevných punčoch, legíny s denim potiskem nebo vzorem gepardí srsti. A k tomu si můžete doladit rovnou deštník. Já našla i gepardí kufr.



Děkujeme Caffe Bar za zpřístupnění prostor k focení i natáčení. Caffe Bar s výbornou kávou, obrovským výběrem dezertů a příjemným posezením najdete na Nám. Republiky 860, Havířov. Tel.: 605 969 234.

Žádné komentáře:

Okomentovat