středa 27. dubna 2011

NÁKUPNÍ DNY S ALEMOU - BANDOLERA, OLSEN - I ITALSKÉ KOLEKCE OD NORTHLAND

Alema Hoop má svou historii a tradici. Již dlouhá léta obléká ženy, který chtějí kvalitní, nadčasovou a zároveň kreativní módu. Nabízí české, ale také italské kolekce oblečení. Vše je možné přímo v prodejně sladit s celými kolekcemi šperků, kabelek i opasků.

Pokud máte zájem, vyzkoušet si například italské modely oblečení a zároveň využít služby vizážistky, zapojte se do dalšího kola NÁKUPNÍCH DNŮ v rámci Móda jako umění.cz. Tentokrát nákupní dny budou probíhat od 2.-7.5.2011. Alema Hoop zaplatila svým klientkám službu Nakupování s vizážistkou Inéz. Nyní můžete tuto službu vyzkoušet ZDARMA v rámci Nákupních dnů s Alema Hoop. Volejte 773 487 779 nebo pište na servispromedia@seznam.cz.

Alema Hoop – prodejny najdete na Masarykově náměstí a v OD Laso v centru Ostravy. Stejně tak i v Avion Shopping park Ostrava. Alema Hoop se zaměřuje na oblečení, šperky i kabelky a má svou síť prodejen nejen na Moravě. V rámci nákupních dnů připravila prodejna Alema Hoop slevu ve výši 20 % na oblečení i na šperky (nevztahuje se na věci, které jsou již v jiné akci). Dále zákaznice, které při této akci nakoupí zboží, automaticky dostanou zákaznickou kartu. Karta zaručuje na další nákupy slevu 10 % na konfekci a 15 % na šperky a má neomezenou platnost.

V prodejně Alema Hoop na ostravském Masarykově náměstí najdete tyto značky : OLSEN, BANDOLERA, DAMO, DAITE, W-LINIE, INFINITE, AGATA, MAC, Il MODO. Ale také italské značky jako NORTHLAND, BECATO, LIMMAGINE apod.

Ukázky kolekcí výše uvedených značek najdete zde:

http://www.bandolera.cz/
http://www.wlinie.cz/
http://www.infinite-infinite.com/

Informace o Alema Hoop najdete na www.alema-hoop.cz

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda a služba Nakupování s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat