středa 6. dubna 2011

ŠATNÍK OD LINDEX ANEB POŘÁDNĚ SE ROZHLÉDNĚTE

Jednou jsem na svém blogu posala, jak jsem pozorovala davy nakupujících žen. Procházely obchody, ale nebyly spokojené. Nic se jim nelíbilo. Vytvořit si funkční, kvalitní a nadčasový šatník není jednoduché. Návrháři módních značek často myslí za nás. Navrhují oblečení tak, aby se dalo lekce kombinovat.

Ženy mají často potřebu projít všechny obchody nákupních center a v každém si něco vybrat. Ztratíte s tím čas a ještě Vám oblečení k sobě neladí. Často neladí ani s šatníkem doma. Až před domácím zrcadlem pak zjistíte, že k nové sukni nemáte jedinou halenku, která by se s ní dala kombinovat a podobné příhody. Zkuste se občas ve vybraném obchodě pořádně rozhlédnout. Já to udělala v obchodě Lindex. Od Lindex ráda nakupuji doplňky a tentokrát jsem si vybrala celou kolekci oblečení.

A pokud si i přesto nevíte rady, nabízím Vám novou službu – NAKUPOVÁNÍ S VIZÁŽISTKOU. Informace zde: www.modajakoumeni.cz

Nakupuji se čtenářkami svého blogu, stejně tak s každou ženou, která chce prostě poradit, jak sladit oblečení, doplňky nebo potřebuje vytvořit kvalitní a funkční šatník. Své klientky obleču a sladím doslova od hlavy až k patě. Nemusí jít o nutnou zásadní přeměnu. Doladím modely k Vašim oblíbeným kouskům oblečení, které rády nosíte. Naučím Vás, jak vybírat oblečení právě pro Vaši postavu a potřeby. Vytvářím také kolekce na míru pro dané příležitosti – společenské a jiné akce. A hlavně Vám dám tipy, co si pořídit do Vaší skříně, abyste s pár kousky oblečení dokázala vytvořit šatník s dlouhodobou životností.

Zaměřuji se prozatím na nakupování v Ostravě, Havířově, Karviné, Frýdku-Místku, ale také v Praze a Brně. Sledujte naše nakupovací dny. V rámci nakupovacích dnů připravujeme zajímavé akce, slevy, nabídky. Již brzy na blogu Móda jako umění.cz.

A na jednu akci Vás mohu pozvat již nyní. Další Dámskou jízdu od Cinestar. Již 13.4.2011 od 17 hodin připravuje Cinestar program pro ženy, a také promítání filmu Zkus mě rozesmát. Stali jsme se partnerem této akce a v rámci losovaných vstupenech můžete získat zdarma také výše uvedenou službu, Nákup s vizážistkou. Informace najdete zde: http://cinestar.cz/ostrava/specialni-akce/damska-jizda-13-4-s-filmem-zkus-me-rozesmat--256/

Kolekce 64: Krajková halenka, kraťasy, bunda, šátek, pásek, obě kabelky, přívěsky i prsten - vše Lindex. Nadkolenka Deichmann, boty La Farfalla, brýle R&L Style. Fotil Karel Kantor.

Mediálním partnerem blogu je Hitradio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz


















Žádné komentáře:

Okomentovat