úterý 3. května 2011

CESTOVÁNÍ SE ZNAČKAMI PIETRO FILIPI, WRANGLER, RIFLE NEBO RAGAZZA

Všechny cesty vedou do Říma. I já tam byla. Všichni byli usměvaví, krásně a kvalitně oblečení. Značkovými botami a kabelkami se to v italské metropoli jen hemžilo. Naše cesta ale tentokrát vedla do ostravského Hotelu Park Inn. Hotel je překrásně zařízený a má skvělou kuchyni. Jaké modely jsme si pro cestování vybrali si prohlédněte v přiloženém videu.




Kolekce 69: Oblečení je z obchodu Modenika, který najdete v Havířově na Nám. Republiky 860, v obchodním domě Elan Havířov. Tel.: 596 802 266. V Ostravě MODENIKU najdete na ulici Nádražní 38. Tel.: 596 110 136. Styling Inéz Bohdanová Bortoliová.

O Modenice jsme psali již mnohokrát. Nabízejí širokou škálu kvalitních značek jako je Pietro Filipi, Yves Tanguy od IBC Brno, také Rosenbaum a další. Uspokojí i klientky větších velikostí jako jeden z mála obchodů na severní Moravě.

Kolekce 70: Obchod se značkami Wrangler, Lee, Rifle, Gin Tonic nebo kabelky Ragazza. Kvalitní džíny si zde prostě musíte vybrat. Maji širokou škálu velikostí a odlišných designů. Na léto se určitě budou hodit džínové šaty, overal nebo sportovní bundičky šustivých materiálů, které jsou trendem letošního jara i léta. Vše opět najdete v přiloženém videu. Informace o kolekcích případně žádejte na čísle: 737 155 255. Styling Inéz Bohdanová Bortoliová.

Trochu Deja Vu je pro mě značka RIFLE. V době mého dětství totiž na základní škole nikdo nenosil džíny. Jen Rifle. Znaška RIFLE má dlouhou historii. Je nejstarší italskou denimovou značkou založenou v roce 1958 bratry Fratini. Vice o značce Rifle najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6889-historie-znacky-rifle

Kolekce značky Rifle najdete na: www.riflejeans.com

Ve videu se také objevují kabelky z obchodu DM Kabelky od Dagmar Milionové. Všechny obchody najdete v OD Elan Havířov.

Již brzy také chystáme další NÁKUPNÍ DNY s těmito obchody. Pokud Vás nabízené kolekce z videa zaujaly, zapojte se a objednejte na další NÁKUPNÍ DNY. V rámci těch dnů můžete získat zdarma službu Nakupování s vizážistkou, a také slevy na zboží partnerů těchto Nákupních dnů. Na fotografiích tohoto článku si můžete prohlédnout modely z obchodu Modenika, kabelku a doplňky Axel z prodejny DM Kabelky a kosmetiku z prodejny DM kosmetika, která se stane také partnerem havířovských Nákupních dnů. Čtěte blog Móda jako umění.cz.

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda a služba Nakupování s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat