pátek 17. června 2011

HORKÉ ODPOLEDNE V KRABICI

Bylo horké odpoledne a já pro Vás připravila produkci dalšího focení. Tentokrát s mými vlastními brýlemi od Vivienne Westwood. Zamilovala jsem si je na první pohled. Mají stínovaná skla, obří obroučky, přesto sluší snad každému. Opravdu, kdo je dal na oči, vypadal v nich svěle.

Miluji práci Vivienne Westwood. Vždy jsou to nápadité, hravé modely. Bláznivé módní přehlídky této návrhářky často značku Vivienne Westwood posunuly mezi tzv. "kreativní, ale nedá se nosit". Když si však prohlédnete její modely na http://www.viviennewestwood.com zjistíte, že svůj talent umí naopak perfektně využít na oblečení pro každodenní nošení. Můj tip z eshopu Vivienne Westwood - brýle, ale to už víte:) Kabelky - psaníčka, plastové lodičky a asi tak tisíc modelů oblečení, které nabízí.

A jelikož při focení byla i má dcera Sofinka, báječně jsme si to užily. Potože Sofinka, snad jako všechny děti, miluje velké krabice. Jednou jsme na poště koupili krabici asi za 15 korun pro odeslání balíku. Balík odešel o den později, protože naše Sofie si s ním vyhrála celé odpoledne. Tentokrát jsme se do krabice vešly obě. A když jsem pak pózovala v nádherné uličce Frýdku-Místku, Sofinka se sama od sebe přidala. Zkřížila nohy, stejně jako já a čekala, kdy vyletí ptáček. Přeji hravé léto i Vám!

Kolekce 81: Brýle Vivienne Westwood, top Mango, sukně Orsay, boty Les Tropézinnes koupené v Mixér. Prstýnek přivezený z ostrova Mallorca, hodinky Takko Fashion, náramek s gepardím vzorem Six, druhý koupený v Orsay, řetízek s plackou je z Bižutérie Jany Piskórzové v OD Elan Havířov. Zlatý love řetízek koupený v Presence, náušnice Takko Fashion. Květina ve vlasech vlastní výroba. Vlasy Salón Renaty Škrabakové z Havířova. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz



















1 komentář:

  1. Dobrý deň,

    Práve sme objavili váš blog a veľmi sa nám páči. Chceli by sme vám ponúknuť možnosť publikácie vášho blogu na našom ženskom portáli Zaria.cz a prosíme vás preto o e-mailový kontakt, kde vám môžme zaslať ďalšie detaily ponuky.

    Ďakujeme vopred!

    S pozdravom

    Silvia Karasová
    redakcia Zaria.cz
    skarasova@kankan-group.com

    OdpovědětVymazat