čtvrtek 30. června 2011

VÍLA V PIETRO FILIPI A ZLATÝCH PONOŽKÁCH TOP SHOP

Jako princezna, dáma i víla jsem si připadala v topu od Pietro Filipi. Má volán šitý z tak tenkého materiálů, že cítíte, jak neustále vlajete spolu s ním. Možná by se dal přirovnat k ženská duši. Módu od Pietro Filipi jsem si velice oblíbila.

Jejich kolekce jsou velmi ženské a právě tento prvek cítím, že v dámské módě, obzvláště v České republice, chybí. Překrásně popsala v knize Poušť před rozbřeskem duši ženy má oblíbená básnířka Lydie Romanská. Takže až se zase nebudete moci vlézt do Vaši oblíbené sukně nebo Vám přibyde vráska kolem očí, vzpomeňte si, že duše nikdy nestárne!

Duše ženy

„Ústa a ruce nemá
samet ani kosti,
je nepřenosná,
touží po věčnosti.

Nic bez ní nekvete,
malíček, křivka zad,
a jestli odolá
žalu svých vnad,

navěky bude krásná.
A tělo, okoralá veka
na místě ňader vydá
pod míru sušeného mléka.“

Kolekce 82: Top Pietro Filipi, sukně Amisu od New Yorkeru, boty Deichmann, ponožky Top Shop, kabelka Baťa, sponka vlastní výroba. Opasek Lindex, náušnice Presence, brýle Vivienne Westwood. Fotil Mario Bortoli, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Přehled všech našich Fashion Clipů, článků a nabídky na službu Nakupování s vizážistkou najdete také na www.modajakoumeni.cz

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz

















1 komentář:

  1. Teda to je fakt top strop. Strašně se mi líbíte. Ale moc. Kdybych byl malíř a uměl malovat, hned bych si koupil malířský stojan a chtěl bych, abyste mi stála modelem. Takovýhle krásný model se totiž jen tak nevadí. Moc vám to sluší a obdivuji váš vkus! :) Přeji vám jen to nejlepší!

    OdpovědětVymazat