pátek 17. června 2011

NEVĚSTY PŘIPRAVUJE SALÓN RADKY WITOVÉ, ESPOSA A TEĎ I CINESTAR

Čtyři svatby stačí, drahoušku aneb Občas i jedna. Ano, tak trochu jako v komedii jsem si připadala na letošním veletrhu Nevěsta 2011, kde jsem zavítala nejen jako host, ale i účinkující. Salón Radky Witové nám upravoval vlasy a make-up a havířovský salón Esposa zase zapůjčil nádherné kolekce svýh šatů.

A jelikož všichni v našem stánku měli skvělou náladu, měli jsme chuť experimentovat na pódiu i mimo něj. Na naši přehlídku asi diváci jen tak nezapomenou. Odhazovaly jsme do hlediště kytice, tančily na pódiu a jedna z nevěst měla, jako správná organizátorka svatební hostiny, na svém podvazku připevněný mobil. Když si nás vzal do parády na závěr fotograf Marián Mrózek, přišli se na naše focení podívat i organizátoři veletrhu.

Účesy a make-up – Salón Radky Witové z Havířova. Svatební šaty i s doplňky najdete v salónu Esposa. Esposa také půjčuje společenské šaty a má jich opravdu hodně. Fotografoval Marián Mrózek, pouze fotografie ze stánku Salónu Radky Witové a salónu Esposa jsou mé vlastní. Dorty a svatební tabuli jsem nafotila u dalších vystavujících veletrhu.

A pokud si chcete prohlédnout další svatební modely, přijďte na Dámskou jízdu do Cinestar dne 29.6.2011. Celá akce bude organizována na téma svatby. Informace o Dámských jízdách Cinestar najdete na adrese www.cinestar.cz

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz






















Žádné komentáře:

Okomentovat