pátek 17. června 2011

NEBOJTE SE BAREV, MANGO TO VYŘEŠÍ ZA VÁS

Trendem letošního léta jsou reflexní barvy. Reflexní tóny barev tady již byly. Jenže tentokrát návrháři kombinují hned několik křiklavých barev dohromady. A co z toho vzniká? Nádherná paletka barev a modelů.

Občas mi píšete, jaké mám na focení stíny nebo jak vybrat vhodný make-up. Začala jsem pro Vás tedy testovat kosmetiku a nyní budete vídat v kolekcích na Móda jako umění.cz také KOSMETICKÉ OKÉNKO. V této kolekci se zaměříme na stíny i fixaci.

Fixaci stínů je možné udělat pomocí očních bází. Já mám odzkoušenou například bázi od Artdeco, která skutečně prodlouží trvání stínů na očním víčku. Na fotografii je také báze pod make-up od Dermacol, ale o tom zase příště.

Mezi mé nejoblíbenější oční stíny patří paleta šedých odstínů od Chanel. Je skvělá na kouřové oči. Stejně tak jsem si oblíbila značky Lancome, L´Oréal, Artdeco, Makeup Factory a Manhattan. Z Lancome jsem objevila překrásný zelenozlatavý odstín č. 294. Většina zelených stínů se hodí k tmavým očím. Zelené nebo světlé barvy očních panenek se musí stínovat s výraznějšími odstíny zelených nebo modrých barev nebo použít černou linku nad okem, aby nevypadalo oko "uplakaně". Jako podkladové stíny použijte L´Oréal odstín Rose Platine 316. Jsou to tři odstíny a hodí se všechny tři. Pokud chcete více experimentovat, zkuste Violet číslo 33 od Manhattan. Výrazná fialová, v kombinaci se zelenou, hnědou nebo i šedou vypadá skvěle. Stačí ji nanést na vnější okraj horního víčka. Pokud chcete vystínovat celé oko do fialových odstínů, zkuste od Makeup Factory číslo 95 37A.

Oko vždy dokreslím spodní černou nebo šedou linkou, občas nanáším i barevný stín na vnější spodní víčko. Tužky používám zásadně od Chanel. Nerozmazávají se a dlouho vydrží. Jak tmavé odstíny, tak zlatavá tužka.

Kolekce 80: Top a sukně Mango, boty La Vita, kabelka a brýle Baťa, náušnice s diamanty Presence, prsten Zlatnictví Frýdek-Místek (náměstí), hodinky Storm, placka přivezená z Říma. Fotil Mario Bortoli, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz



























Žádné komentáře:

Okomentovat