čtvrtek 20. ledna 2011

JARNÍ PRVOSENKY OD VAN GRAAF

Včera jsem byla na party Hitradia Orion spojenou s promítáním nového filmu Turista. Johny Deep a Angelina Joli byli, jak jinak, „sexy“. A to každý zvlášť i společně. Milostný příběh, celkem očekávaného děje, navíc esteticky dokonalý, byl přesně to, co jsme s kamarádkamy potřebovaly. Jen těch překrásných šatů, interiéru a mužů, které během představení bylo na plátně.

A do toho dvojitá láska. Žena milující oba muže a přesto jen jednoho. Je možné zamilovat se dvakrát do stejného osoby? Vybíráte si k lásce pořád stejné muže nebo vždy hledáte diametrálně odlišné typy? Má kamarádka mi na to odpověděla: „Vybírám si vždy dva typy mužů. Jeden je inteligentní se smyslem pro rodinu, zodpovědný a naprosto spolehlivý. A druhý typ je vždycky krásný průšvih.“

S módou je to jednodušší, můžete měnit styly, jak se Vám zlíbí. Užijte si první, jarní kolekce od Van Graaf. Najdete zde krásná saka s ohrnutými rukávy nebo kabátky prodloužených délek v army stylu, moře květinových potisků a volánků. Barevné mikiny, kreativní kabelky z nichž některé jsou módních pytlíkových střihů. Proužkovaná trička, kostičkované košile i kraťasy, šaty přepásané stuhou.

Přikládám i mužskou kolekci. Odlehčené, jarní bundičky, nápadité potisky na mikinách i košilích, úzké kalhoty zakončené manžetou.
Další část kolekce zase příště. Těšte se, po dobu 14 dnů Vám ukážu mnoho jarních kolekcí mých oblíbených značek.

Blog najdete také na www.modajakoumeni.cz























Tip na dárek pro Vašeho drahého.








Žádné komentáře:

Okomentovat