středa 11. května 2011

FOVEA HAVÍŘOV - BRÝLE ZNAČEK JOOP!, CHARMANT, LACOSTE A DALŠÍ

V Obchodním domě Elan se otevřelo nové Oční studio Fovea. Fovea nabízí obrovskou škálu značek slunečních i dioptrických brýlí. Vyšetření zraku zde probíhá dle uznávané německé metody MKH.

Metoda umožňuje odhalit i ty nejnáročnější vady způsobující rozmanité potíže jako pálení očí, bolesti hlavy, rozdvojování čteného textu a další. Na každého klienta má erudovaný personál centra Fovea při vyšetření rezervovanou až 1 hodinu. Díky této časové rezervě je možné precizně vyšetřit veškeré oční vady, které způsobují potíže a přihlédnout také k požadavkům klienta na vidění dle jeho profese či koníčků. Fovea nabízí kontaktní čočky včetně multifokálních čoček nebo barevných čoček. Pro šokující vzhled Vašich očí můžete zvolit tzv. Crazy kontaktní čočky a zaujmout hypnotickým, kočičím či zcela černým vzhledem očí.

Brýle pro sebe, svého partnera nebo děti si můžete vybrat ze značek Davidoff, Jaguar, Charmant, JOOP!, Lacoste, Menrad, Morgan, Zeiss, ELLE, ESPRIT, Puma, Titanflex, Bogner, Humphrey’s, Brendel, Augusto Valentini, Mexx, Oxibis, Sillhouette, OWP, Strenesse, Rudy Project,Benetton, Polaroid a další.

Podrobné informace o Očním studiu Fovea najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6998-profil-ocniho-studia-fovea-havirov2

Kontakty na Oční studio Fovea: Obchodní dům Elan – suterén,
Dlouhá třída 860/1a, 736 01 Havířov, tel: 596 812 225, mobil: 602 727 373

Oční studio Fovea se zároveň zapojí do Nákupních dnů, které proběhnou od 30.5.-4.6.2011 v Obchodním domě Elan. Informace o Nákupních dnech najdete na blogu již v pondělí!

Kolekce 73: Na focení bylo mimo optických a slunečních brýlí použito oblečení značky Pietro Filipi z obchodu Modenika Havířov, který sídlí, stejně jako Fovea, v Obchodním domě Elan Havířov. Jedná se o bleděmodrý kostým (korzet s efektním šněrováním na zádech a sukně) se svetříkem. Opasek a kabelka značky Axel koupíte u Dagmar Milionové v DM Kabelky opět v OD Elan Havířov. Šperky - Swarovski. Džinsovou bundu a modré kraťasy koupíte u Alema H.O.O.P., se kterou Móda jako umění.cz nyní nabízí Nákupní dny v Ostravě. Fotil Marián Mrózek. Styling Inéz Bohdanová Bortoliová.

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nákupní dny, služba Nakupování s vizážistkou a informace o módě na www.modajakoumeni.cz
























Žádné komentáře:

Okomentovat