pondělí 16. května 2011

WRANGLER, PIETRO FILIPI, ESPRIT, RAGAZZA NA NÁKUPNÍCH DNECH

Multimediální Fashion Blog Móda jako umění.cz Vás zve na Nákupní dny v Havířově. Nákupní dny budou probíhat od 30.5.-4.6.2011 v Obchodním domě Elan Havířov. V rámci akce budeme nabízet zajímavé slevy například obchod Modenika poskytne 20% slevu na značky Pietro Filipi, Yves Tanguy a další.

Každá klientka, která nakoupí kabelku nebo doplňky v prodejně DM Kabelky od Dagmar Milionové nad 1000 Kč dostává lesk na rty značky Dermacol v hodnotě 140 Kč nebo lesk značky Bourjois v hodnotě 200 Kč. A a ty z Vás, které si koupí kabelku nad 2000 Kč, dostanou jako dárek řasenku od kvalitní kosmetické značky Artdeco v hodnotě 460 Kč. Na Nákupních dnech můžete vybírat dále ze značek oblečení, kabelek a bižuterie - Wrangler, Lee, Gin Tonic, Rifle, Ragazza a další. Dále ze značek slunečních i dioptrických brýlí v prodejně Fovea s 10% slevou - Elle, Esprit, Lacoste, Mexx, Josef Klír, Bogner a další. Vybrat si můžete také bižuterii i stříbro od Jany Piskórzové.

V rámci Nákupních dnů si můžete vyzkoušet ZDARMA službu Nakupování s vizážistkou. Standardně stojí tato služba 400 Kč za hodinu. Ale partneři těchto Nákupních dnů pro své klientky službu Nakupování s vizážistkou zaplatili.

Fashion Clip s některými partnery těchto Nákupních dnů najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6888-cestovani-se-znackami-pietro-filipi-wrangler-rifle-nebo-ragazza

Video z prostředí Obchodního domu Elan najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/5800-modenika-pietro-filipi-van-graaf-znacka-kvality

Na fotografiích najdete produkty obchodů chystaných Nákupních dnů Havířov. Další Nákupní dny budou probíhat až na podzim tohoto roku.

Obchodní dům Elan najdete na Náměstí Republiky 860, Havířov. Obchodní dům má skvělý dětský koutek, kde se dětem věnují a je útulně zařízen. V rámci Nákupních dnů můžete také využít nově zařízenou restauraci Caffe Bar s výbornou kávou, velkým výběrem dezertů a vyzkoušet mléčné koktejly.

Počet nákupních hodin, které jsou klientkám věnovány zdarma, jsou omezeny do jejich vyčerpání. Proto pokud máte zájem, volejte obratem na číslo 773 487 779 nebo pište na servispromedia@seznam.cz

Více informací o službě Nakupování s vizážistkou Inéz najdete zde www.modajakoumeni.cz

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nákupní dny, služba Nakupování s vizážistkou a informace o módě na www.modajakoumeni.cz















2 komentáře:

  1. Esprit je nejlepší. Už mám od této značky dvoje hodinky. Vždy nakupuji zde: http://www.brawat.cz/esprit-hodinky/ mají nejlepší ceny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jste s nimi spokojená? Já právě od nich byla spíš odrazovaná. Mám kamarádku, která si Esprit hodinky koupila a vydržely jí sotva půl roku. Dala jsem na její radu a místo nich si koupila Longines. Zatím je mám nějakého dva a půl roku a fungují skvěle.

      Vymazat