úterý 10. května 2011

MUCHOMŮRKA ANEB BARETOMÁNIE

O baretech jsem na blogu psala již několik článků. Letošní podzimní kolekce byly doslova prošpikovány barety všech tvarů, barev a zdobení. Já si barety kupuji již několik let. A teď jsem navíc trendy. Baret z Paříže, který jste mohli vidět v kolekci Amélie z Montmartru je mou srdcovou záležitostí.

Některé kolekce včetně Amélie z M. si můžete prohlédnout zde:
http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/5605-ti-druzi-aneb-gumaky-k-sukni-to-nemyslite-vazne

http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/5298-medove-krasna-od-r-l-style-havirov

http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/5149-amelie-prvni-fashion-clip-modajakoumeni-cz-fashion-blog

V jarních kolekcích se však barety objevují znovu. Asi si je nakupující oblíbili stejně jako já. Červený jsem nemohla minout v obchodě Lindex bez povšimnutí. A když přijde pořádné jaro, můžete si k šatům pořídit šedé lodičky od Deichmann se střapatými bambulemi viz. fotografie.

Případně si vyberte lodičky a kabelku kombinované s černou krajkou na světlém pozadí. Mají je také u Deichmann. A když nemáte ráda podpatky, ke krajkovému provedení Deichmann nabízí i baleríny. Kombinovat můžete opět s doplňky od Lindex. Krajkový náramek jsem zařadila do kolekce již nyní. Překrásný je také jejich prsten plazící se po prstě jako fazele po tyči a náramek s růžemi.

Značku Lindex najdete například v Obchodním centru Futurum. A pokud chcete nákupy spojit se zábavou, přijďte na další Dámskou jízdu v Cinestar. Program akce najdete zde: http://cinestar.cz/ostrava/specialni-akce/damska-jizda--282/

V rámci Dámské jízdy se bude promítat film Voda pro slony v hlavní roli se na plátně objeví Reese Witherspoon a mnou oblíbený Robert Pattinson. Příběh je podle celosvětového knižního bestselleru a na akci se můžeme potkat osobně.

Kolekce 72: Šaty, kabelka, tílko, baret, náramky a prsten – Lindex. Náušnice Six, boty – kozačky - Salón Lisien. Boty lodičky – Deichmann. Fotil Jozef Bohdan. Styling Inéz Bohdanová Bortoliová.

Mediálním partnerem blogu je Hitradio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nakupování s vizážistkou, akce Nákupní dny a novinky o módě na: www.modajakoumeni.cz











Žádné komentáře:

Okomentovat