pondělí 18. července 2011

VÝLET DO TORROX V TRIČKU ORSAY, SUKNI TOP SHOP A PLAVKÁCH Z NEW YORKER

Nafotila jsem Vám jednu ze svých nejoblíbenějších kolekcí pro letošní prázdniny. Samozřejmě, že v ní nemůže chybět "baletková" sukně od Toh Shop. Výlet do španělského města Torrox byl jako výstup na Lysou horu. Historická část města totiž leží na vysokém kopci.

Městečko má jen malé náměstí a nikdo zde nemluví anglicky. Otevřenými dveřmi sálu jsem zahlédla, jak se zde mladé ženy učí tančit flamenco. Na hřišti pak zase staří pání hráli pentaque ve stylových košilích a kalhotách s puky. A všude bylo moře krásných, vyřezávaných dveří a vzorovaných kachliček. Líbily by se mi šaty se stejným potiskem. Některé dveře jsem vyfotila i ve městě Malaga, o kterém jsem Vám již psala zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7433-desigual-stradivarius-sfera-pull-and-bear-a-malaga

Kolekce 86: Sukně Top Shop, tričko Orsay, opasek Camaíeu, boty La Davida koupené v Torrox Costa, šátek z malého NN textilu v Havířově. Brýle Vivienne Westwood, náušnice Presence, hodinky, náramek s mašlí a plavky New Yorker. Květina ve vlasech - práce mé kamarádky Evy Danečkové. Růžové náramky z Orsay. Dřevěný náramek se zlatým lakováním koupený na ostrově Mallorca. A samozřejmě Hellou Kitty, protože ta nemohla nikde na cestách chybět. Fotil Jozef Bohdan. Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz












Žádné komentáře:

Okomentovat