úterý 26. července 2011

DENNY ROSE, STÁTNICE A HROMADA KLÍŠŤAT

Mohlo to být romantické odpoledne. Venku na chvilku vysvitlo slunce po několika deštivích dnech a já se ocitla na překrásné louce, obklopené lesy. Jenže do pár minut jsem se s novými lodičkami bořila do bláta a po vlasech se mi šplhala hned dvě klíšťata. I tak může vypadat focení kabelky Denny Rose:)

Mimochodem je to má první kabelka, na kterou reagují více muži než ženy. Prostě vlajky patří do mužského světa. Ale když se objeví toto téma u Denny Rose, může z toho vzniknout zajímavá kabelka. Tahle kabelka se pojí vůbec se zajímavou vzpomínkou. V den státnic, poté, co jsem musela obhájit svou diplomku a pak odpovědět na dvě otázky, jsem musela ještě hodinu čekat na verdikt svého výkonu. Byla jsem tak nervózní, že jsem se rozhodla se projít po městě Zlín. Došla jsem až ke svému oblíbenému obchodu, kde byla tato kabelka. Chodila jsem se na ní poslední rok studia pořád dívat, protože mi přišla hrozně originální. Ze stejné značky v obchodě byla ještě jedna a výrazně zlevněná. Obě ale byly z loňské kolekce, a tak jsem prodavačce navrhla, zda by nechtěli zlevnit u tu mou, "anglickou" kabelku. Nejdříve se tvářila trochu překvapeně, ale když jsem ji řekla celý příběh a že mě za pár minut čekají na univerzitě s verdiktem prošla - nepřošla, odpověděla, že to bych ji ale fakt měla mít. Šla zavolat šéfovi a do pěti minut mi i druhou kabelku zlevnila.

Kolekce 90: Tílko Tom Tailor Denim, kabelka Denny Rose. Přívěs je z Bižuterie od Jany Piskórzové, lodičky But S, opasek Camaieu, prsten Lindex, hodinky New Yorker, řetízek Love od Presence. Džíny Jocavi Jeans zakoupené ve skvělém butiku Toyen ve Frýdku-Místku. Nyní zde probíhají výrazné slevy, informace o Toyen jsme Vám psali v článku zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6754-je-libo-paso-doble-rumba-nebo-damska-jizda-cinestar. Nehty upravili v Salónu Radky Witové v Havířově a vlasy v Salónu Renáty Škrabakové. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou na http://www.modajakoumeni.cz/
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – http://www.hitradioorion.cz/
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – http://www.polar.cz/
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – http://www.cinestar.cz/
Permanentní jízda na http://www.modajakoumeni.cz/















3 komentáře:

  1. Ta kabelka je vážně pěkná..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně parádní outfit! Sluší ti to. Docela mě zaujaly ty hodinky. Podobné z New yorkeru jsem totiž měla. Měla jsem je dost ráda, protože se hodily skoro ke všemu, ale asi po dvou letech mi přestaly fungovat, tak jsem si nakonec koupila trochu kvalitnější. Teď už je mám snad 4 roky a pořád fungují skvěle.

    OdpovědětVymazat