čtvrtek 15. prosince 2011

DÁMSKÁ JÍZDA SE ZIMNÍMI I JARNÍMI KOLEKCEMI A NAŠÍ STYLING SHOW

V rámci další Dámské jízdy Multikina Cinestar jsme předvedli styling show. Má kamarádka, Daria Bačová, kterou vidíte na fotografiích, předvedla aktuální zimní kolekce, ale také jarní novinky, které již v některých prodejnách najdete. Předvedly jsme například kožešinové vesty, čepice, návleky na boty, rukavice i kabelky.

Prostě kožešiny vládnou letošní zimě. A z jara jsme předvedly například Trench Coats s romantickými podšívkami, potištěnými mašličkami, puntíky apod. Některé kabátky měly lémování a jiné zase sexy červenou barvu. Také svetr broskvových barev zaujal divačky, stejně tak halenky s prusvitnými rukávy pudrových barev, některé doplněné obřími vázačkami. Tip Móda jako umění pro jaro: melírované halenky s praktickým řasením na bocích. Tyto jarní modely můžete pořídit například v Orsay v Obchodním centru Futurum Ostrava.

V rámci akce se popíjel sekt. Muži v červených košilích Vám nabídli rámě k doprovodu na sedadlo kina. Tým Hitrádia Orion rozdával skvělou čokoládu i dárky. A před promítáním filmu i po skončení se rozdávala štědrá tombola. Diváci byli spokojeni. Tleskali po naší styling show i po filmu. A také, když se odhazovaly kalhoty. Na akci tožit přišel striptér! Styling, produkce a foto Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
















1 komentář:

  1. Ty boty jsou docela ústřel, ale ok. Jestli to navrhoval nějaký návrhář, tak to bude asi trand. Akorát že o tom totálně pochybuji. K tomuhle by se hodily když už, tak dámské boty slip on, ale ještě lépe bych tam viděl lodičky nebo boty na klínku. Ale jestli se tohle někomu líbí, tak prosím.

    OdpovědětVymazat