středa 7. prosince 2011

PĚSTĚNÉ NEHTY MUSÍ BÝT OZDOBOU KAŽDÉ RUKY

Jaké barvy laků na nehty si vybrat pro letošní zimu? Kombinace odstínů laků, rtěnek nebo i očních stínů, případně tip na celý balíček péče o nehty najdete u LR Health & Beauty Systems. A samozřejmě šablonu půlměsíc i různé odstíny laků pro francouzskou manikúru. Stejně tak pilníky, leštiče nehtů a další potřebné produkty pro krásné ruce.

Ve Vaší výbavě by neměl chybět též regenerační lak na nehty. LR nabízí například extrakt z mořských řas. Laky je možné krýt fixačním přípravkem pro delší trvanlivost lakování. A odstíny? Zkuste například pro francouzskou manikúru odstín Apricot French. Kdo má rád syté barvy, vyzkoušejte 100% růžový, rychleschnoucí lak - do 65 vteřin - bez formaldehydu. A pokud nevíte, jak kombinovat laky, rtěnky i stíny, mohou Vás navést již hotové kosmetické taštičky pro perfektní look, rozdělené podle typu - typ světlý&teplý, teplý&střední, studený&tmavý apod. Vice najdete na www.lr-krasa.cz.

Tip Móda jako umění.cz - Série péče o nehty viz. fotografie. V kosmetické taštičce najdete mimo skleněný a profesionální pilník dále 4-stranný Leštič na nehty, regenerační péči o nehtovou kůžičku, rozjasňovač a především sérum na nehty a ruce s olejem z jader hroznů, avokádovým a jojobovým olejem a vitamínem E.

Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz, www.LR-czech.com.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat