čtvrtek 15. prosince 2011

PŘEPNUTO NA VÁNOCE ANEB MONOLOGY VAGÍNY

Počátkem týdne jsme s kamarádkami podnikly cestu do Prahy. Usoudily jsme, že je třeba přepnout na režim Vánoce a trochu si tu atmosféru užít. Je pravdou, že já už měla s rodinou nazdobený stromeček, upečeno pět druhů cukroví. Tyky zavěšeny girlandy a setřený prách z rámu dveří, aby se neřeklo.

A jelikož jsme si chtěly všechny užít cestu, rozhodly jsme se vyzkoušet Regiojet. Hned na začátku nás nastartovala Illy káva a mile nás překvapila nabídka sushi a salátu s vybranými sýry, bazalkovým pestem s piniovými oříšky a čerstvými jahodami přímo ve vlaku. Chybělo šampaňské, a tak jsme to dohnaly v divadle. Bylo mi sympatické už jen svým názvem - Intimní divadlo. Malé šampaňské tak akorát do dlaně jsme si popíjely při divadelním představení Monology Vagíny. Skvěle v něm vynikla Jitka Asterová, Míša Sajlerová mě dostala hlavně jako roková bláznivka, ale naprosto excelovala Dáša Bláhová. Při jejím monologu v sále nikdo ani nedutal. Je to žena nespočet výrazů a smíchů. Prostě klobouk dolů. Hned na počátku představení jsem si uvědomila, že se nejedná o zpověď "vagín", ale příběhy žen a a jejich pocity. Bylo fajn strávit tento zážitek v partě kamarádek, které znám již od svých 18 let. Oslava mých 18-tých narozenin tehdy rozproudila série nezapomenutelných zážitků nejen ze společných oslav našich narozenin. Každý rok se například sejdeme na Vánoce a předáváme si dárky, které máme doma k ničemu - prostě ala harampádí. Ale musí mít historii. Kdo je větší křeček, vyhrává. Nejhorší je, že si každý musí v kolektivu přátel vyzkoušet svůj nový dárek. Takže každé Vánoce se já i mé kamarádky, uprostřed restaurace, kde slavíme vánoční večírek, zjevujeme například v darované noční košili - model z filmu "Křeček v noční košili". Nebo babiččině koupací čepici apod. Když naposledy kamarádka dostala erotické spodní prádlo ala Spiderman, myslely jsme, že ho veřejně nepředvede. Nejdříve vyhrožovala, že prý ani v ložnici. Ale co by člověk neudělal proto, aby kamarádkám nezkazil Vánoce. Tak sexy Spidermana myslím v restauraci MG v Havířově ještě neviděli:) A jestli si myslíte, že jsme nenakupovaly...to si vlastně stejně nemyslíte. Když nepočítám krátký oběd s rose v Palladium, hlavně Příkopy byly naše. Došly jsme i na Staroměstské náměstí a přímo pod obřím vánočním stromem jsme mlsaly. A taky jsme se těsně před půlnocí procházely pod Pražským hradem. Ale bylo to trochu napínavé, protože kromě nás tam nikdo nebyl. Věřili byste, u Pražského hradu? Naštěstí jsme měli mužský doprovod, pana Špendlíka. A co vypíchnout na závěr - Vánoce jsou prostě fajn.

Kolekce 130: Tričko a punčochy Orsay - tričko je již z nové jarní kolekce. Sukně New Yorker, návleky jsou z Aukro.cz, stejně tak i šála Polo Raulpf Lauren, kozačky Lisien. Prstýnek motýl ze Zlatnictví Zlín, prsten s mušlí zlatnictví frýdecké náměstí, hodinky Storm. Mou novou vestu prostě zbožňuji. Je lehká, hřeje a nepelichá, opravdu kvalita. Kožíškovou vestu jsem koupila v Kara Trutnov v Obchodním centru Futurum Ostrava, stejně tak i náušnice DKNY - Donna Karan z Presence. Fotila kamarádka, Pavla Schellongová na Václavském náměstí v hotelu Ambassador Zlatá husa. Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz












2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já teda nevím, ale moje manželka si s vagínou nepovídá. A to stejně nosí sexy kalhotky a všechno možné. Na druhou stranu ale chápu tu "posedlost", a berte to prosím v uvozovkách, vlastním tělem. Přitom ale spousta žen říká, že se chlapi čím dál tím častěji vzhlížejí v zrcadle a nejsou to praví chlapi.

    OdpovědětVymazat