neděle 1. dubna 2012

Aloe Vera – celá série kosmetických produktů od LR


Další fotografie najdete zde:
http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/10933-aloe-vera-cela-serie-kosmetickych-produktu-od-lr

Mnohostranné využití Aloe Vera od LR Health & Beauty Systems. To nejlepší z Aloe Vera a dvanácti rostlinných extraktů najdete hned v několika produktech od LR. Vybrané osvědčené bylinky jako měsíček, řebříček, heřmánek nebo extrakt z šalvěje. Působí na hydrataci pokožky, doplňuje vitamín B12, součástí produktů je též pupalkový olej a extrakt z dřišťálu - Mahonia.

Zmínit můžeme například Dermaintense – krém pro namáhanou pleť. Nanáší se na lokty, podklolení, krk, ale také pleť na obličeji. Dále také Emergency spray vhodný na podrážděnou pokožku. Pořídit si můžete také Hřejivé mléko, tělový gel nebo celý box s Aloe Vera. Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz, www.LR-czech.com.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat