neděle 1. dubna 2012

Dvě ženy, dva outfity a jeden báječný oběd - další VIDEO ZDE



Další skvělé odpoledne s mou kamarádkou Dagmar pokračuje. Dnes jsme si vyšly na oběd a co si každá z nás oblékla uvidíte v dalším videu tohoto článku. Trendové jarní outfity z Obchodního centra Futurum Ostrava mě oslovily. A co teprve lodičky od But-S. Schválně kolik máte doma párů bot?

Jednou jsme to s kamarádkami počítaly a já s mými pár desítkami vedu:) Ale někdo zase vede s kabelkami, někdo se spodním prádlem, mnoho žen má plné poličky v koupelně i ložnici s celými kosmetickými řadami. Jedna kamarádka má doma hitparádu kuchyňských chňapek. Na botách je úžasný fakt, že je jedno, v jaké fázi života se nacházíte, a také zda chudnete nebo přibíráte. Boty prostě vždy padnou.

Kolekce 163: Dagmar - nejprve pyžamo Diesel z prodejny Sara, následně šaty, sako a kabelka Lindex, boty na nohou i zkoušené But-S. Já - domácí outfit s kalhotami Lindex, mikina Diesel z prodejny Sara, jarní kozačky se stínovanou špičkou i patou But-S, čelenka Six. Další můj outfit - šaty Lindex, baret s květinou Orsay, lodičky But-S, prsten New Yorker. Vše si můžete zakoupit v Obchodním centru Futurum Ostrava - www.futurumostrava.cz. Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkujeme Hotelu Zámek Havířov za zpřístupnění prostor k natáčení - http://www.hotelzamek.cz/.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat