středa 16. února 2011

Z KOZAČEK DO KOZAČEK

Uvedení jarních kolekcí do prodejen Deichmann nemusí některé z Vás letos postřehnout. Je to jako z kozaček do kozaček. Letošní jarní modely jsou totiž jako břečťan nebo klubko hadů. Doslova se plazí po našich nohou.

Boty obepínají kotník jako zimní kozačky, jsou pouze z odlehčených až děrovaných materiálů, často s odhalenou špičkou nebo i patou. Boty jsou ozdobené nejen přeskami, cvoky a perličkami, ale také mnoha řemínky, pásky a řětězy. Některé lodička mají zip i na patě, což je pro Deichmann typické. Líbí se mi nápad barevných podešví, podšívek nebo i podpatků. Často se mezi obuvi, ale i kabelkami, peněženkami a potiskem šátků objevuje modrá barva. Deichmann předkládá místo obvyklých černých provedení botů variace šedých odstínů až do nejsvětlější holubí šedi. Stejně tak se opakuje barva velbloudí srsti. A všude kam se podíváte jsou lodičky. Líbí se mi na vyšší platformě s odhalenou špičkou.

Nabídka tvarů kabelek je opět široká. Trendem jsou lovecké kabelky v provedení přírodní kůže, stejně tak z látek potištených květinami. Najdete i klasické tvary.

Květiny jsou i na obuvi, kombinované s klínem. Zaujaly mě peněženky s mašlemi, šátky s bambulemi nebo úžasné klobouky. Trend dřeváků se opět opakuje.

Blog najdete také na www.modajakoumeni.cz

































Žádné komentáře:

Okomentovat