středa 25. ledna 2012

FERATT MÁ VKUS ANEB VYBERTE SI PŘEKRÁSNÉ VEČERNÍ ŠATY

Navštívila jsem prodejny Feratt, které najdete ve městě Havířov, Ostrava, Opava, Olomouc a také Jihlava. Společnost Feratt nabízí módu dámskou i pánskou. Specializují se na večerní šaty a koktejlky, ale také elegantní módu pro manažerky a ženy pracující v administrativě.

Možná si je pamatujete jako Isabell Mode, specializující se na dámskou módu. Dnes, pod názvem Feratt nabízí také pánské kolekce.

Přiznám se, že ráda nosím eleganci, i když jdu s kamarádkou na kafe. Pak doporučuji šaty Infinite, šedých odstínů s klínem - klín je šitý z umělé kožešiny - nebo modré šaty s plizovanou sukní. Čeká tu na Vás také obrovský výběr kabátů. I pánové si u Feratt skvěle vyberou. Košile, obleky, svetry, kravaty, svrchníky a dokonce i boty. Pokud hledáte i specializované doplňky typu motýlek nebo šle, Feratt Vám nabídne hned několik barevných variant. Široká škála značek jako je Infinite, Rylko, Olsen, Pierre Cardin, Pako Lorente, Pure a další nabídne dostatečný výběr pro Váš šatník. Navíc všechny modely prodejna upravuje dle přání klienta. Stálý klient má tyto úpravy zdarma. Představte si, že při nákupu nad 1000 Kč již dostáváte zákaznickou kartu a získáváte nejen zmíněné úpravy zdarma, ale stálou 7% slevu na zboží. Přemýšlím, kde jsem viděla tak velký výběr společenských šatů a větší nabídka než je u Feratt mě nenapadá! Sledujte nabídky prodejen na Facebooku nebo přímo www.feratt.cz.

Přikládám také fotografie z havířovské prodejny, která je skvěle řešená. Spojili ji totiž s kavárničkou Mode Café a mě se tento nápad moc líbí. Navíc kavárna má dětský koutek, pohodlné sedačky a sídlí přímo v centru Havířova. A co teprve dorty!

Kolekce 136: Šaty, šperky, kabelka - vše Feratt. Prezentované šaty koupíte průběžně na všech pobočkách Feratt. Boty - kožená kolekce 5th Avenue od Deichmann se sexy červenou podešví a podrážkou. Účes a nehty upravili v Salónu Radky Witové v Havířově. Fotil Honza Poláček, fotografie z prodejny a styling i produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkujeme ostravskému Ruby Blue Hotel za zpřístupnění prostor k focení.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

























1 komentář:

  1. Tyjo, ty černé jsou úplně neskutečné! Přesně nějaké takové bych chtěla. Takové šaty ale asi nebudou levná záležitost, že? Říkám si, že bych pomalu měla začít nějaké shánět na letošní plesovou sezónu. Jak to tak ale vidím, tak se spíš prvně podívám po sekáčích. Tam už jsem v minulosti měla na šaty štěstí.

    OdpovědětVymazat