čtvrtek 26. ledna 2012

KABELKOVÝ SLON.CZ NABÍZÍ MNOHO STYLŮ A DESIGNŮ KABELEK, KOUPÍTE ZDE!

Kabelkového slona jsem již na blogu představovala. Kabelky této firmy však disponují mnoha fashion styly jako je kolekce City, S-Cool, Round, Folk a Slon. Design je navrhován tak, aby se kabelky vyráběly jen v několika desítkách kusech. Kabelkový slon nejčastěji pracuje s kůží, pouze části kabelek, které jsou choulostivější na oděr - jako jsou zadní díly tašek - se šijí z koženky.

V případě, že si objednáte kabelku zde na blogu - mobil 773 487 779 nebo v e-shopu na adrese http://www.kabelkovyslon.cz/S-COOL/FRESHMAN-MINI-kozena-kabelka-0707 zadáte heslo Móda jako umění nebo blog, získáte slevu 3%.

Tentokrát jsme se i více zaměřily na líčení. Renča Kolarčíková se rozhodla přivolat jaro kytkou za uchem a svěžím make-upem. Žlutá ordichej se k outfitu báječně hodila. Pokud se Vám make-up líbí, líčily jsme s těmito produkty:

- make-up Clinique, repairwear
- pudr Lancome
- černá tužka Terry
- stíny Dior šedé trojité, číslo jsme nedohledali, je to možné?
- světlé stíny v koutku a pod obočím Artdeco č. 10
- fix na rty Magic stylo č. 672
- lesk Lancome Juicy

Kolekce 137: Kabelka Kabelkový slon - www.kabelkovyslon.cz, bunda a džíny Jocavi, boty koupené v Alpách. Česala, líčila a fotila Renáta Kolarčíková, produkce a styling Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz












1 komentář:

  1. Wow, ta kabelka vůbec nevypadá špatně. Pěkný kousek. Jen teda nevím jestli bych já nějakou takovou využila. Mně osobně spíš vyhovují velké kabelky. Mám totiž potřebu s sebou nosit milion věcí a na to člověk potřebuje pořádnou kabelu. :D Na druhou stranu tato zase vypadá dost prakticky. :)

    OdpovědětVymazat