čtvrtek 26. ledna 2012

FERATT VÁS OBLÉKNE DO OLSEN, RYLKO, PIERRE CARDIN A MNOHO DALŠÍCH ZNAČEK

Plesová sezóna pokračuje a my jsme si opět k focení vybrali modely z prodejen Feratt. Pokud ještě nemáte šaty, v prodejnách Feratt určitě vyberete. Prodavačky Vám mohou navíc nabídnout také kabátky, šály, psaníčka, mini kabelky, bižuterii a jiné doplňky. Šaty je možné upravit dle postavy zákazníka.

Podrobně jsme o síti prodejen Feratt již psali - http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/9893-feratt-ma-vkus-aneb-vyberte-si-prekrasne-vecerni-saty

Tip Móda jako umění.cz pro večerní party: Dlouhé šaty výrazných zelených odstínů, střih na jedno rameno nebo zapínání kolem krku, zdobené lesklými kameny. A také šaty červené či ve stejném střihu, ale světle fialovém provedení. Model je navržen až ke kotníkům, s vysokým rozparkem, podšité krátkou mini ze stejné látky jako vrchní díl šatů. Šaty na první pohled vypadají jako model na jedno rameno, druhé rameno je však řešeno špagetovým ramínkem. V pase štrasová spona.

Kolekce 137: Šaty, kabelka a šála - vše z prodejen Feratt. Náušnice a řetízek od Presence, boty - kožená kolekce 5th Avenue od Deichmann. Účes a nehty upravili v Salónu Radky Witové v Havířově. Fotil Honza Poláček, fotografie z prodejny a styling i produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkujeme ostravskému Ruby Blue Hotel za zpřístupnění prostor k focení.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz


















Žádné komentáře:

Okomentovat