středa 11. ledna 2012

FOCENÍ V PARUKÁCH ANEB ČERNOVLÁSKA, BRUNETA NEBO PŘECI JEN BLONDÝNA?

Také si občas pokládáte otázku, jak byste vypadala s odlišnou barvou vlasů nebo i naprostou změnou účesu, ale nechcete radikální změnu, neboť si nejste jistá výsledkem? Navíc přebarvit vlasy z blond na černou není zas tak jednoduché. A vlasy trpí stejně jako Vy, když pak účes není dle Vašich představ.

A tak jsem se rozhodla vyzkoušet dvě paruky, velmi podobných účesů. A kamarádka Martina u toho nemohla chybět. Daly jsme si kafe i crossant v naší oblíbené restauraci Pavino Caffe a "expedice Salt" mohla začít. Tak schválně, který odstín vlasů se Vám na mně líbí nejvíce?

Kolekce 132: Tričko a náušnice Kenvelo, kožené kalhoty Route 66, bunda C&A, čepice Takko Fashion - vše zakoupíte v obchodním centru Futurum Ostrava. Pokud Vás zaujal panáček z náušnic, můžete si koupit i stejný přívěs na řetízek. Boty Lisien. Originální kabelka je od firmy Kabelkový Slon www.kabelkovyslon.cz. Jejich produkty jsou velmi nápadité, koukněte na jejich eshop. Mimochodem věděli jste, že Kabelkový Slon navrhuje každou kabelku pouze v jednom barevném provedení a především z kvalitní a pevné kůže....V případě, že při objednání kabelky řeknete heslo "Móda jako umění" nebo "blog", získáváte slevu.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz





















2 komentáře:

  1. Dobrý nápad a hezké fotečky, taky se zkusím nechat vyfotit v parukách od kamarádky Pavly, fotografky z Ostravy. Mimochodem, moc hezká kabelka, odkud je?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, paruky byly opravdu top. Nejvíce jsem se líbila v černé paruce, určitě zase focení zopakujeme. Kabelka je od Kabelkového Slona - www.kabelkovyslon.cz. Mají zajímavé barvy, určitě si vybereš. Hezký den, Mirko!

    OdpovědětVymazat