neděle 15. ledna 2012

TIP PRO OUTFIT NA VALENTÍNSKOU PARTY ANEB S KŮŽI NA TRH OD ZARA A C&A

Valentínská party se blíží a některé z Vás řeší, co si obléknout. Tip na slavnostní outfit Vám na svém blogu ukáži již brzy. Teď se můžete podívat na volnočasový outfit, vhodný do baru. Já si vyzkoušela koktejl v hotelu Park Inn Ostrava, kde jsme fotili jarní kolekce. A byl výborný!

Musím přiznat, že kalhoty Zara jsou jako když se obléknete do vlastní kůže. A protože mají hadí potisk, uvelebila jsem se do pohodlné sedačky překrásné žluté barvy a vyhřívala se pod reflektory fotografa Honzy Poláčka, který opět fotil se mnou. A protože kombinace oblečení byla velmi temná, zvolila jsem kolem krku kašmírovou šálu koktejlově růžových odstínů a kabelku reflexní růžové barvy. Stejně tak i výraznou růžovou rtěnku Astor a lak na nehty. Nehty mi upravili v salónu Radky Witové v Havířově.

Kolekce 133: Košile a gumovky od Toyen, kalhoty Zara, kabelka Guess z prodejny High Style Fashion Ostrava, šála Ralph Lauren. Klobouk a kožená bunda C&A - zakoupíte v Obchodním centru Futurum Ostrava. Fotil Honza Poláček, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz











Žádné komentáře:

Okomentovat