úterý 30. listopadu 2010

TI DRUZÍ ANEB GUMÁKY K SUKNI, TO NEMYSLÍTE VÁŽNĚ!

Také si občas připadáte jako marťan, když křížujete ulici v méně obvyklém oblečení a všichni se po Vás otáčejí? Lidé se na Vás usmívají, ale Vy cítíte, že na ulici budíte tak trochu pozdvižení. Má kamarádka mi nedávno řekla: „Já bych se chtěla oblékat trochu jinak. Vím, že by to chtělo změnu, protože každý den si na sebe vezmu džíny a triko, ale já mám pocit, že na ty naše české ulice se to nějak nehodí.“ Pak se ptám, na které ulice se to hodí?

Už jednou jsem zde citovala z knihy Alchymista - Paulo Coelho – a musím se k ní zase vrátit, protože v téhle knížce je mnoho životní pravdy: „Člověk pořád nachází nové přátelé, a přitom s nimi nemusí být každý den. Když ale vidíme stále stejné lidi ..., stanou se nakonec součástí našeho života. A jen co k tomu dojde, chtějí nám do toho života také mluvit. Pokud se nechováme dle jejich představ, tak se zlobí. Všichni totiž vědí naprosto přesně, jak mají žít druzí. Zato nikdy nevědí, jak mají žít oni sami.“

Takže se nebojte být občas černou ovcí nebo rovnou proužkovanou ovečkou. Protože jedině tak můžete být skutečně svá.

Kolekce 43: Halenka Pietro Filipi, sukně Sublevel je koupená v prodejně KÓD Frýdek-Místek. Gumáky, nebo chcete-li gumovky, jsou z prodejny R&L Style. Návleky, čepice, šála, náhrdelník srdce - New Yorker. Náušnice jsem dostala dárkem. Náramek bižuterie OD Elan Havířov, prsten – bílý J&P Rytec Frýdek-Místek, druhý prsten s žabkou – koupený na Mallorce. Kabelka s umělou srstí - vlastní práce.

A pokud Vás zaujal baret od New Yorkeru a přemýšlíte, jakou pokrývku hlavy si pro letošní zimu pořídit, podívejte se na Fashion Clip - Růže pro Tebe. Najdete tam inspiraci nejen na novou čepici!



Kolekce 44: Čepice a prsten Takko Fashion, tričko a kabát Smash koupený v prodejně KÓD Frýdek-Místek, boty Deichmann, kabelka Roxy zakoupená v Santi Sportu Havířov, jeansy Vero Moda, šperky - náušnice, náhrdelník a náramek Presence, sponečky F&F zakoupené v Tesco, náramek kožený Lindex, klíčenka žabka Timeout.

Fotil opět - talentovaný - Karel Kantor.

Blog najdete také na www.modajakoumeni.cz.


















Žádné komentáře:

Okomentovat