čtvrtek 22. března 2012

Červené sexy kozačky až ke kolenům od Reja Fashion



Další fotografie najdete na www.modajakoumeni.cz.

Již minulou sezónu jsem sháněla opravdu vysoké kozačky až ke kolenům. Marně. A to mám krátké nohy. Říkala jsem si, že to přeci nemůže být takový problém. Ukázalo se, že může. Letos jsem si jedny vyzkoušela u Reja Fashion Havířov. Jejich jemná kůže má vysoký lesk a jsou opravdu nepřehlédnutelné.

Kolekce 141: Červené kozačky z jemné kůže i sportovní model obuvi - vše Reja Fashion - www.rejafashion.cz. Další tip mého blogu najdete na eshopu Reja Fashion: http://www.rejafashion.cz/?p=productsMore&iProduct=2296&sName=Zimni-kozacky-se-snerovanim-kod-Shoe-RMD-575http://www.rejafashion.cz/?p=productsMore&iProduct=2236&sName=Zimni-kozacky-vhodne-i-na-sirsi-lytko. Kabát a kalhoty Zara, košile Reserved, čepice C&A koupená v Obchodním centru Futurum Ostrava. Interiér fotil Ladislav Káňa, exteriér Martina Zajacová, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat