čtvrtek 22. března 2012

Jak obměňovat jarní šatník pomocí doplňků z OC Futurum Ostrava



Další fotografie najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/10795-jak-obmenovat-jarni-satnik-pomoci-doplnku-z-oc-futurum-ostrava

Máte ráda změny a chcete stále nový šatník? Zkuste si obměnit své outfity pomocí doplňků. Možná se budete divit, ale pár barevných doplňků udělá své. A když vsadíte na výrazné barvy nebo jejich kombinace, budete každý den skutečně jiná.

Velmi trendové jsou nyní kombinace barev růžová a oranžová, tyrkys a oranžová, zelená a oranžová nebo jen barvy zlatých, žlutých kovů, případně i extravagantní kombinace zlaté a stříbrné. Obchodní centrum Futurum Ostrava nabízí spoustu módních značek se skvělými doplňky. Nejraději vybírám doplňky v prodejnách Lindex, C&A, Orsay, New Yorker, Terranova, Six a teď nově také v I am, jehož mini stojany najdete v prodejnách Baťa. Kreativní a kvalitní šperky pak ulovíte v obchodech jako jsou Klenoty Aurum nebo Presence.

A jak naše proměna probíhala? Nejprve jsem zvolila základní outfit, černé tričko a zlatou sukni, kombinované se zlatými lodičkami. Následně jsem měnila doplňky. Nejprve oranžovo-růžová kombinace v podobě pásku, puntíkaté čelenky - oušek, kabelky, šátku a brýlí. Následně jsem ponechala základní outfit a přidala výraznou zelenou kabelku s páskem v kombinace s oranžovým prstenem. Také jsem vyzkoušela tyrkysovo-oranžové doplňky - náramky a prsten. A do pasu jsem zapnula bílý pásek s jemnými, černými puntíky. A na závěr jsem použila jen perly v béžové barvě, v podobných odstínech i okruží jako náhrdelník, k tomu náramky, kde se objevuje i kombinace zlaté a stříbrné. Asi největší rozruch jsem uprostřed Obchodního centra Futurum Ostrava, kde jsme proměny fotili, vzbudila paradoxně s jemnými, puntíkatými oušky:)

Kolekce 156: Tričko C&A, sukně Lindex, lodičky But S, kabelka oranžová, zelená i tyrkys také Lindex. Stejně tak Lindex zlaté okruží s náramky, prsteny, pásky, perly, šátek, brýle či ouška. Vše si můžete koupit také Vy v Obchodním centru Futurum Ostrava - www.futurumostrava.cz. Fotil Honza Poláček, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Pokud Vás proměna zaujala, sledujte další články a proměny z Obchodního centra Futurum Ostrava. Čeká Vás také 3. ročník Nákupních dnů, které budou probíhat opět celý týden, a to od 23.-28.4.2012. Během nákupních dnů spolu můžeme nakupovat a třeba právě takovou proměnu, jakou jste našli v tomto článku, si můžete vyzkoušet v prodejnách Obchodního centra Futurum Ostrava. Objednat se můžete již nyní na mobilu: 773 487 779 nebo na mailu: servispromedia@seznam.cz. Těším se na Vás. Službu Nakupování s vizážistkou za Vás zaplatilo obchodní centrum, takže ji máte ZDARMA! Vyzkoušejte, co by Vám vybrala do Vašeho šatníku profesionální stylistka. Nebo si jen užijeme společné nákupy.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat