čtvrtek 22. března 2012

LR nova pure - vlasy zcela přirozené



Další fotografie najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/10599-lr-nova-pure-vlasy-zcela-prirozene
Inovativní Kerashine-Complex s trojím účinkem na vlasy od LR je další tip našeho kosmetického okénka blogu Móda jako umění.cz. Zkuste tuto renesanční technologii v podobě přípravků, které nezatíží vaše vlasy, podpoří jejich zdravou strukturu a dodá lesk.

Konkrétně bioaktivní protein intenzivně zbavuje vlasy nežádoucích usazenin a pečují o dlouhotrvající, zjevnou čistotu. Matrice z hydrolyzovaných proteinů tvoří strukturu podobnou vlasům. Lámaná místa ve vlasech jsou tak vyplňována.

Najdete zde i nabídku pro mužský vlas, stejně tak kvalitní kondicionéry a masky například pro namáhaný vlas, pro normální vlasy, pro extra objem, pro lesk barvy. Nezapomeňte i na extra účes s perfektním stylingem vlasů. V nabídce jsou také kartáče s prodyšně hliníkového těla.

Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz, www.LR-czech.com.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat