čtvrtek 22. března 2012

Nová značka Morka nabízí exkluzivitu. Na to jsme čekali!


Další fotografie najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/10779-nova-znacka-morka-nabizi-exkluzivitu-na-to-jsme-cekali

Na český trh vstoupila nová módní značka, Morka. Modely této značky jsou přednostně šité z kvalitních, přírodních materiálů. Stejně intenzivně je kladen důraz na originálnost střihu. V každém modelu poznáte návrhářský rukopis značky Morka. Modely jsou navrženy talentovanou varšavskou návrhářkou, Ewou Morkou.

Značka Morka Vám zajistí exkluzivitu, neboť prodává své modely jen ve vybraných městech. A to se mi opravdu líbí. Také od Vás často slýchávám, že byste přivítali značku, která se neprodává masově. Tady ji máte. Modely Morka najdete v butiku Toyen Frýdek-Místek sídlící na místeckém náměstí, nad restaurací Herta, konkrétně na ulici J.V. Sládka 35, Frýdek-Místek, tel.: 558 639 932. Individuální návštěvu, mimo otevírací dobu, můžete objednat také na čísle: 775 177 655.

Pokud chcete do jarního šatníku něco opravdu exkluzivního, začněte například kolovou sukní, kterou nebude mít nikdo jiný!

Kolekce 155: Sukně Morka z butiku Toyen Frýdek-Místek, bunda Ann Christine, boty Darbut. Nádherný účes mi vytvořila Adéla Rybická ze Salónu Radky Witové v Havířově. Stejně tak i nehty. Kostel na pozadí najdete ve Stonavě. Fotila Martina Zajacová, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat