úterý 8. listopadu 2011

ČERVENÁ KARKULKA Z PRODEJNY MODENIKA ANEB KABÁTY PRO KAŽDÉHO

Jako jeden z výrazných fashion trendů letošního podzimu můžeme označit pleteniny. Nejen ve formě svetrů, ale také šaty, šatovky a dokonce i kraťasy. Červené šaty z prodejny Modenika jsou na ulici nepřehlédnutelné. I když se budete mračit, lidé kolem Vás musí mít pocit, že se smějete. NAKUPUJTE PROSTŘEDNICTVÍM BLOGU!

Tato červená a jednoduchý střich šatů prostě dostanou každého. K šatům jsem si vybrala hned dva druhy kabátů. Jeden dlouhý, tvídový, se zajímavě řešeným stojákem - úplet a efektní lémování. Velmi stylový! Druhý je z černé, lesklé látky, připomínající šusťák. Má nádhernou kožešinu, efektní nakládané kapsy a sami vidíte, že je šitý se zeštíhlovacím efektem.

Kolekce 110: Šaty Pietro Filipi cena 1990 Kč, kabát Yves Tanguy -tvíd cena 4520 Kč, kabát černý s kožešinou značky Leder - Pellicce cena 5990 Kč. Pokud si chcete věci nakoupit přímo přes náš blog, volejte 773 487 779. Věci je možné i vyzkoušet v rámci prodejen Modenika Ostrava a Havířov. NEZAPOMEŇTE PŘI NÁKUPU ŘICI heslo Móda jako umění.cz nebo heslo blog. Čeká Vás pak v prodejně SLEVA. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Kolekce prodejen Modenika Ostrava a Havířov si můžete také zakoupit v rámci akce Kreativní žena, která proběhne dne 19.11.2011 od 16 h v hotelu Park Inn Ostrava, se slevou 10%! Čtěte zde: http://www.institutprozeny.cz/page/kreativni-zena-2-rocnik-fashion-day-ostrava-381

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Dámská jízda na www.cinestar.cz







Žádné komentáře:

Okomentovat