středa 9. listopadu 2011

POSLEDNÍ BABÍ LÉTO NA LODIČCE

Vykouklo snad poslední podzimní slunce a já měla chuť na romantiku. Tentokrát u toho byl i foťák a tak vznikly krásné fotky na Olešné. Pokud znáte stejně romantická místa, budu ráda, když mi je popíšete v mailu nebo na Facebooku. Ráda bych nafotila zimní kolekce v krásných lokalitách, těším se na Vaše nápady.

Kolekce 118: Košile, kabelka, přívěsek a bunda Ann Christine. Džíny a náušnice Lindex, lodičky But´S - oboje zakoupené v Obchodním centru Futurum Ostrava. Brýle Baťa, prsten s žabkou přivezený z ostrova Mallorca. Lodičku Vám půjčí přímo u Olešné. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

Blog Móda jako umění.cz Vás zve na akci JAK VYTVOŘIT BLOG O MÓDĚ, KOSMETICE, ŠPERCÍCH APOD. Seminář Vás naučí, jak propagovat kosmetické výrobky, oblečení, doplňky, šperky a jiné produkty pro ženy, které chcete prezentovat na internetu formou vlastního blogu. Odborná akce je vhodná pro ženy, které samy vyrábějí fashion produkty, ale také pro žáky uměleckých škol a zároveň pro všechny, kteří si chtějí vytvořit zájmový blog na internetu.

Seminář se uskuteční dne 25.11.2011 od 17 hod. v Institutu pro ženy Ostrava. Cena vstupného je 190 Kč (je možné žádat slevu pro ženské kolektivy, studenty a další). MÍSTO KONÁNÍ: Institut pro ženy,o.s. Slavníkovců 20 Ostrava-Mar.hory 709 00 (žlutý dům po pravé straně ulice, vchod velkými šedými vraty). Rezervujte si místo na rezervace@institutprozeny.cz

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat