úterý 8. listopadu 2011

MÓDNÍ PŘEHLÍDKA ANEB STYLING INÉZ TENTOKRÁT NA PÓDIU

V rámci akce Kreativní žena, na kterou jsem Vás zvala také prostřednictvím tohoto blogu, se představila Móda jako umění.cz hned ve třech blocích. Dvakrát mohli návštěvníci akce Institutu pro ženy vidět módní přehlídku, kterou jsem stylingovala, a pak také ukázku podzimních trendů.

Jak kombinovat vzory, které materiály se budou letos nosit, nebo také ukázku pokrývek hlavy a jiných doplňků jsem předvedla pro návštěvníky této akce. Pro styling jsem použila též zboží, které zde prodejci serveru Kreativní dárky.cz prodávali. Doslova mě uchvátily kabelky značky www.kabelkovyslon.cz. Úžasné byly také sety náušnic s brožemi nebo samostatné brože od Hany Binarové. Hana Binarová mě okouzlila také svými kabelkami, které vypadaly jako z reklamy na Coca-Colu z šedesátých let.

Módní přehlídku jsme sestavili z kolekcí obchodu Private Member Hlučín. Tato prodejna se nezaměřuje pouze na značku Private Member, takže si zde můžete vybrat například skvělé italské boty i kabelky. Společenské šaty jsme předvedly od Salónu Ariana, který sídlí v Olomouci i Opavě. Najdete zde také překrásné svatební šaty. Účesy připravil skvělý tým Butterfly Salon z Hlučína. Styling Inéz Bohdanová Bortoliová. Na akci fotil přehlídku Karel Kantor, který nás povzbuzoval po celou dobu organizace akce:) Poslední tři fotografie jsou mé vlastní. Je na nich náš tým "modelek" přehlídky ze zákulisí. Pouze Vašek, jediný mužský model, zrovna nabízel produkty Butterfly Salonu, takže na fotce chybí. Na předposlední fotografii najdete také tým zmíněného kadeřnického studia. A poslední foto jsem věnovala IPŽ týmu, který akci organizoval.

Nakupujte s vizážistkou na http://www.modajakoumeni.cz/
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – http://www.hitradioorion.cz/
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – http://www.polar.cz/
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – http://www.cinestar.cz/
Permanentní jízda na http://www.modajakoumeni.cz/

















Žádné komentáře:

Okomentovat