středa 9. listopadu 2011

ZDROJ INSPIRACE NEJEN PRO ŠPERKY - WWW.LR-KRASA.CZ

Jak jste si jistě všimli, občas pro Vás vybírám šperky i kosmetiku společnosti LR Health & Beauty Systems. Dnes jsem si udělala výběr nádherných prstenů, které tato firma nabízí. Jako tip bych viděla prsten s fialovým kamenem na první fotografii.

K tomu bych zvolila punčochy o pár odstínů světlejších barev, šaty nebo halenku s kašmírovými vzory, zeleno-modrých odstínů. Tato barevné kombinace je moc zajímavá, stejně jako černofialová kombinace. Takže pokud máte v šatníku aspoň jedny černé šaty, a to byste měly, podzimní outfit máte hravě vytvořený. Krásně vypadá také kombinace přírodních, hnědých doplňků a botů s kabelkou. Jen fialové šaty, fialkový prsten z http://www.lr-krasa.cz/ a hnědý pásek s vysokými kozačkami. A nepřehlédněte také sportovní náramky, náhrdelníky všech barev nebo překrásný řetěz s přívěsy ve tvaru historických klíčů. Klíče jsou různých odstínů kovů a můžete je opět kombinovat napříč celým šatníkem.

Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, http://www.lr-krasa.cz/, http://www.lr-czech.com/.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na http://www.modajakoumeni.cz/, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – http://www.hitradioorion.cz/. Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – http://www.polar.cz/







1 komentář:

  1. Já dostávám od svatby z roku 2018 s mým dalším manželem, ředitelem Metrostavu, dárečky výhradně zsperky-beny.cz/. Jsem přímo vysazená na tento dražší sortiment. Když jsem měla dřívějšího partnera, neměl problém za náušnice zaplatit vyšší stovky tisíc korun. Na levné padělky bych si nezvykla.

    OdpovědětVymazat