úterý 8. listopadu 2011

NÁKUPNÍ MOŽNOSTI V OSTRAVĚ ANEB GUESS, OLSEN, YVVES TANGUY A DALŠÍ

Zaměřila jsem se na nákupní možnosti města Ostrava a natočila pro Vás pár záběrů, co si pořídit do podzimního šatníku. Navštívila jsem jak obchody v rámci centra Ostravy, tak prodejny Nákupního centra Futurum Ostrava.

V rámci videa se Vám představily tyto prodejny a centra:

Obchod ALEMA H.O.O.P. jsem osobně navštívila s některými z Vás v rámci Nákupních dnů. ALEMA H.O.O.P. nabízí velký výběr zajímavých značek jako je Olsen, Bandolera, Northland, Infinity a další. Vyberete zde i úžasné doplňky a šperky. Například rukavičky, kabelku nebo opasek s gepardím potiskem. Dále také little black šaty v kombinaci lesku a matu – nyní hodně trendová záležitost. Úžasné, barevné kostýmy a roláky zelených odstínů, ve kterých budete nepřehlédnutelná. Nezapomeňte vybrat i zajímavý set šperků. Málokterá prodejna nabídne takový výběr. O této prodejně jsme již psali zde:
http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6868-nakupni-dny-s-alemou-bandolera-olsen-i-italske-kolekce-od-northland
Nepřehlédněte však, prodejna má nové sídlo a to na Kuřím rynku!

Kolekce 101 a 102: ALEMA H.O.O.P.
Jiráskovo náměstí 2 – Kuří rynek
Moravská Ostrava
Tel.: 596112683
Mobil: 775 694 623

STYL MÓDA nabízí mimo jiné také mou oblíbenou značku Yves Tanguy. Pro video jsem pracovala právě s touto značkou. Yves Tanguy navrhuje kolekce v zajímavých setech, tedy pokud potřebujete kvalitní a cenově dostupný kostým, kabát apod., zkuste tuto značku.

Kolekce 103 a 104: STYL MÓDA
ul. Tyršova 8
Moravská Ostrava
Mobil: 608 550 510

Prodejna HIGH STYL FASHION mě doslova uchvátila. Nabízí jak oblečení sportovního střihu, tak vysoce elegantní, luxusní módu a značky. Přestože nejširší kolekce zde prezentují od Guess by Marciano, najdete zde i luxusní značku Dolce Gabbana nebo mou oblíbenou Pradu. A jako tip doporučuji lodičky Guess by Marciano s proplétanou patou, kabelky stejné značky v barvě bankovek viz. video. Nebo luxusní vizitkovnici Prada v barvě magenty, kterou jsem si rovnou koupila.

Kolekce 105: HIGH STYL FASHION
ul. Nádražní 341/19
Moravská Ostrava
Mobil: 722 414 141

V rámci OBCHODNÍHO CENTRA FUTURUM OSTRAVA si vybere každý. A pokud Vás množství obchodů a zboží naopak válcuje, zkuste nakupovat s vizážistkou v rámci Nákupních dnů. Dozvíte se o nich zde:
http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Kolekce 106: OBCHODNÍ CENTRUM FUTURUM OSTRAVA
ul. Novinářská 6a
Ostrava
tel.: 596693000
www.futurumostrava.cz
www.futurumclub.cz

Šperky, které jsem ve videu představila, zapůjčila firma LR Health & Beauty
Systems, s.r.o. V detailu si můžete další kolekce šperků prohlédnout na přiložených fotografiích. Na internetových stránkách si můžete prohlédnout všechny kolekce šperků podrobně. Můj tip již znáte z videa. Zlatostříbrná kombinace. Je neotřelá a praktická. Nemusíte řešit, zda se k saku se zlatými knoflíky nebo stříbrným zdrhovadlem hodí šperk dané barvy. Zlatostříbrná kombinace se hodí ke všem zdobeným kouskům Vašeho šatníku.
A jako další tip doporučuji šperk pro Vaši lodičku nebo i jiný typ obuvi.
Připíná se na dvou místech, je spojen řetízkem nebo můžete použít pouze zdobení na nártu boty. Prohlédněte si stránky www.lr-krasa.cz.

Kolekce šperků 107: LR Health & Beauty Systems, s.r.o.
Závodní 2
Ostrava-Hrabůvka
Tel.: 595783130
www.lr-krasa.cz
www.LR-czech.com

Záběry ze zákulisí
Vlasový styling pro toto video připravilo profesionálně zařízené vlasové studio Daperhair. Musím přiznat, že personál na mě udělal dojem, stejně tak i technologie, které tento salón používá. Můj tip, vlasová terapie Nanomax. Ukázku aplikace této technologie najdete ve videu. Prodrobné informace o Nanomax a dalších službách vlasového studia Daperhair najdete na jejich webu www.daperhair.com

Daperhair studio
ul. Kafkova 15
Moravská Ostrava
Mobil: 733 609 566
www.daperhair.com

Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová

Nakupujte s vizážistkou. Více na www.modajakoumeni.cz nebo se rovnou objednejte na mobilu: 773 487 779, e-mailu: servispromedia@seznam.cz. A pokud jste ještě neviděli video, jak takový nákup s vizážistkou vypadá, podívejte se zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat