středa 30. listopadu 2011

DEICHMANN NA PODPATCÍCH, S KOŽICHY, JELÍNKY I VLOČKAMI

Nedávno jsem Vám představila fotografie z přehlídky, kde se objevila obuv od Deichmann. Nyní přikládám pár tipů na vybavení Vašeho zimního botníku. A nejen to. Deichmann má skvělé doplňky. Můžete začít kabelkami s umělými košežinami nebo ve tvaru aktovek, které jsou velkým trendem posledních sezón, šály s jelínky nebo psaníčky na party.

Dobře využitelné jsou také barevné barety a určitě nevynechejte vysoké černé boty se šněrováním až ke kolenům, vyteplené gumovky s kožíškem uvnitř boty i s kožíškovým lémováním lýtka. Pokud jste si oblíbili kotníkové boty na klínku s kožichem, vyběr tohoto modelu v prodejnách Deichmann je veliký. Stále zde také najdete jezdecký styl kozaček, válenky všech odstínů a lodičky na party. Zaujaly mě například modely potažené černou a šedou krajkou s podkladem béžového saténu nebo s kamínky v podpatcích.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz






















Žádné komentáře:

Okomentovat