úterý 8. listopadu 2011

NEJSME MODELKY, JEN ŽENSKÉ - V DETAILU

Pokud Vás nedávno zaujaly kolekce oblečení v článku Nejsme modelky, JEN ŽENSKÉ, dnes si ji můžete prohlédnout v detailu. Vybírali jsme z různých prodejen Obchodního centra Futurum Ostrava, které pro Vás uspořádalo Nákupní dny. První týden máme úspěšně za sebou.

A musím říct, že vzniklo mnoho překrásných a nosivých outfitů. Pokud ještě nejste přihlášeni na říjnové 2. kolo této akce, volejte co nejdříve mobil: 773 487 779. Obchodní centrum Futurum Ostrava pro Vás zaplatilo službu Nakupování s vizážistkou! Využijte ji a vyzkoušejte ji nyní ZDARMA.

Kolekce z fotografií vznikaly ze značek: La Farfalla, Alpine Pro, Orsay, Takko Fashion, Lindex, C&A, Route 66, Killtec, Kasima, Six, New Yorker, Gate a O´Neill. Fotil: Marian Mrózek, styling a produkce: Inéz Bohdanová Bortoliová. Poděkování za skvělé odpoledne v parku patří Andrejce, Lucce, Martině, Dašce, Gabce a Mii.

Nakupujte s vizážistkou - NYNÍ ZDARMA - v rámci Nákupních dnů v Obchodním centru Futurum Ostrava. Více na www.futurumostrava.cz, www.modajakoumeni.cz nebo se rovnou objednejte na mobilu: 773 487 779, e-mailu: servispromedia@seznam.cz. A pokud jste ještě neviděli video, jak takový nákup s vizážistkou vypadá, podívejte se zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz















Žádné komentáře:

Okomentovat