úterý 8. listopadu 2011

ODHALENÝ KOTNÍČEK S LINDEX

Když jsem zkoušela nové šaty od Lindex, vzpomněla jsem si na filmy z dob minulých, kde vrchol sexuální revoluce byly odhalené kotníky. Tyto šaty mi téměř nedovolily odhalit ani ty kotníky. Ale byly neskutečně vzdušné, pohodlné, ale především romantické. Když jsem se viděla v zrcadle, chyběl už jen klobouček.

Lindex letos podzimních kloboučků a čepic připravil bohatě. A všechny sluší. S kamarádkami jsme si vystřihly zkoušečku všech pokrývek, které ostravský Lindex v Obchodním centru Futurum nabízí. A světe div se, kamarádka, která nerada nosí klobouky, vypadala jako pařížská lady.

Mimochodem včerejší Dámská jízda v Cinestar s filmem Muži v naději předčila všechna má očekávání. Dá se život vystihnout ještě přesněji?!

Ukázku této kolekce a rady, jak kombinovat různé potisky v jednom outfitu najdete již zítra v Moravskoslezském Deníku - Frýdecko-Místecko a Třinecko.

Kolekce 94: Vše Lindex, pouze hodinky New Yorker, řetízek Presence. Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová, fotil Jozef Bohdan. Vlasy Salón Renáty Škrabakové Havířov. Nehty Salón Radky Witové Havířov. Fotili jsme také na zahrádce mé oblíbené restaurace Dvorek Frýdek-Místek.

Nakupujte s vizážistkou na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Nepřehlédněte Dámské jízdy Cinestar – www.cinestar.cz
Permanentní jízda na www.modajakoumeni.cz











Žádné komentáře:

Okomentovat