středa 30. listopadu 2011

ROCK A GLAMOUR, INDIÁNSKÉ LÉTO I ELVIS PRESLEY U NEW YORKER

New Yorker se svými značkami Amisu, Fishbone, Fishbone Sister, Smog a Censored představil novinky pro jaro i léto 2012. Materiálově se New Yorker stále drží průsvitných látek objevujících se na topech, halenkách i šatech. Dále vysoce elastických materiálů, které se upínají k postavě.

Ve sportovních kolekcích pak lesklých polyesterových materiálů, připomínající šusťák a samozřejmě moře džínoviny. V barvách tentokrát New Yorker vsadil na dva opačné póly - reflexní barvy a pastelové. Oba zástupy barev se vzájemně doplňují. Tedy například béžová bunda má zipy a náplety kombinované s reflexní růžovou barvou. Nebo klasické černé šaty bez ramínek jsou doplněné barevnými klíny opět v reflexních barvách. Skvělé jsou také výrazné doplňky a boty. Naprosto mě uchvátila nepřehlédnutelná sluchátka. Skvělý byl také prsten ve tvaru jablka nebo kraťáskové prádlo - delší nohavičky než obvykle, některé dokonce zakončené sexy volánkem - s potiskem ovoce. Mezi doplňky pak řetízky na klíče, letecké brýle, barevné náramky - aspoň pět kusů na jedné ruce. Mezi potisky se též objevují tropické rostliny a kapradiny. Figuríny zdobily barevné, proplétané pásky, kabelky ve tvaru vaků a pytlíků a skvělá byla také džínová košile s kapucí. Na oblečení i doplňcích se hodně objevují ikony americké vlajky, hvězdy i výrazné geometrické tvary. Znovu se vracejí džínové kraťasy délky do půlky stehen nebo nad kolena.

Mezi styly mě zaujal rock a glamour. Tedy žena například oděná do šatů s volánky, s rockově střiženou bundou, šitou však s koktejlově růžové látky s metalickým leskem, doplněná kabelkou podobného materiálu. Tedy kombinace dvou stylů - drsné a romantické prvky v jednom outfitu. Nebo džíny, průsvitná halenka a úzká kravata. Úžasný je také indiánský styl ve formě čelenek, triček s třásněmi a potisky indiánských náčelníků, šamanů či pírek. Pokud nevíte, jak kombinovat u New Yorker oblečení, zkuste na stránkách New Yorker sekci Trendtipp, kde Vám ukáží různé kombinace šatníků u značek NY. Zatím tam najdete zimní kolekce, ale také tipy na party. A uslyšíte
mou oblíbenou Amy Winehouse: http://www.newyorker.de/cz/moda/modni-trendy/

Pánské kolekce jsou inspirovány Elvisem Presleym, dále můžeme vidět také baseballový a univerzitní styl. Celkově pánský i dámský styl působí rebelsky, odvázaně a provokuje nejen svými odvážnými potisky triček - www.newyorker.cz.

Kolekce 124: Halenka Jocavi a kožešinová čepice z butiku Toyen, sukně Promod, punčochy Orsay, kabelka Picard, šála Polo Ralpf Lauren, náušnice, prsten a náramek Presence, kozačky Lisien, medailon Bižutérie Jany Piskórzové. Kabát Zara, brož Kasima - koupená v Obchodním centru Futurum Ostrava.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz, mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz

























Žádné komentáře:

Okomentovat