středa 16. listopadu 2011

KRUHY POD OČIMA ANEB BÁZE OD LR JE ŘEŠENÍ

Nedávno jsme si s kamarádkou vyšetřily čas na návštěvu prodejny s kosmetickými výrobky. Zajímaly nás korektory a vyplňovače vrásek, stejně tak rozjasňovače pleti a další zázračné kosmetické výrobky, které na nás stále více účtočí z reklam časopisů i kosmetických firem.

Přišlo mi, že nákup těchto produktů jsou jen zbytečně vynaložené peníze. Ale produktů mezi značkami přibývalo a já si řekla, že by to možná stálo aspoň za zkoušku. Navíc nejen vrásky, ale především intenzita odstínu kruků pod mýma očima nabrala neřízených obrátek. Jeden flám nebo neprospaná noc s dcerou a ráno jsme mohli můj obličej použít pro kampaň na další olympijské hry. Navíc ani nejvýraznější líčka nebo barevné oční stíny Váš obličej nerozzáří tak, jako tvář bez krůhů pod očima.

Když jsme s mou kamarádkou Martinou nanesly pod oči, v místě tmavých kruhů a také na vnější stranu oka, kde se tvoří mimické vrásky, podkladové báze, připadala jsem si jako v hloupém seriálu pro náctileté. Začaly jsme obě nadšeně šveholit, že ty tmavé skvrny pod našim okem fakt zmizely. A při porovnání obou očí byl rozdíl ještě znatelnější. Navíc báze jsou méně hutné než make-upy. Takže zatímco make-up vám ještě zviditelní vrásky kolem očí, tyto báze se vpijí do pokožky.

Celé odpoledne jsem pak přemýšlela, jak o tom mám napsat na blog. Když napíšu, že ty kruhy fakt zmizely, bude to jako přemrštěná reklama typu o 400% delší řasy. Představím si řasy, se kterými bych mohla zametat, a spíše se vyděsím. Jenže tyhle báze opravdu fungují. Samozřejmě že vrásky se více zmatovaly, a tím pádem šly méně vidět, ale nezmizely. Jenže kruhy ve tváři zanikly a zůstal jen jejich lehký obrys. To je fakt. Tak proč o tom nenapsat. Vyzkoušela jsem hned dvě báze. Od LR Health & Beauty Systems přikládám na fotografii tohoto blogu.

A pokud se chcete hýčkat celá, zkuste ještě celou řadu Nanogold&hedvábí - denní a noční krém, čistící krém a pleťová voda. Nanozlato tvoří spolu s hedvábnými proteiny ochranu před UVA zářením. A právě toto záření znatelně urychluje stárnutí pleti.

Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz, www.LR-czech.com.

Blog Móda jako umění.cz Vás zve na akci JAK VYTVOŘIT BLOG O MÓDĚ, KOSMETICE, ŠPERCÍCH APOD. Seminář Vás naučí, jak propagovat kosmetické výrobky, oblečení, doplňky, šperky a jiné produkty pro ženy, které chcete prezentovat na internetu formou vlastního blogu. Odborná akce je vhodná pro ženy, které samy vyrábějí fashion produkty, ale také pro žáky uměleckých škol a zároveň pro všechny, kteří si chtějí vytvořit zájmový blog na internetu.

Seminář se uskuteční dne 25.11.2011 od 17 hod. v Institutu pro ženy Ostrava. Cena vstupného je 190 Kč (je možné žádat slevu pro ženské kolektivy, studenty a další). MÍSTO KONÁNÍ: Institut pro ženy,o.s. Slavníkovců 20 Ostrava-Mar.hory 709 00 (žlutý dům po pravé straně ulice, vchod velkými šedými vraty). Rezervujte si místo na rezervace@institutprozeny.cz

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat