úterý 8. listopadu 2011

STYLING SLAVNOSTNÍ STÉ KOLEKCE VE OC FUTURUM OSTRAVA

Je to již více než rok, co jsem si začala psát tento fashion blog. Přiznám se, že mě to baví stále více, možná také proto, že Vás, čtenářů, stále přibývá. V těchto dnech si navíc užívám další kolo Nákupních dnů a říjnové termíny této akce se už také naplňují. Tedy velice děkuji za vaši podporu na akcích i všem čtenářům blogu!

Pro styling slavnostní, 100. kolekce blogu, jsem si vybrala módu Obchodního centra Futurum Ostrava. Pokud však čekáte slavnostní šaty a lodičky, budete překvapeni. Vybrala jsem totiž streetové oblečení, které potřebujeme na každý den. Když si občas povídám se svými čtenářkami přes Facebook nebo i osobně, mnoho z nich mi stále říká, že nejraději mají kolekce, které si mohou obléknout pro všední den. Tedy zde jeden "všední nevšední" outfit pro Vás.

Fotili jsme s Karlem Kantorem na vrakovišti H+P Autodemont Staříč a pořádně jsme si to užili. Míst a objektů k focení zde bylo nespočet. Když se focení rozjelo, došlo i na bouchání kladivem, házení polen do kamen nebo legrační pózování v kleci. Někdy jsem nemohla zastavit smích, až jsme museli přerušit focení. Některé fotografie uvidíte ještě v dalších kolekcích.

Kolekce 100: Tričko New Yorker, top Kenvelo, kalhoty Takko Fashion, boty TopShop, brýle Vivienne Westwood, bunda C&A, náramek gepard Six. Vlasy - Salón Renáty Škrabakové. Fotil Karel Kantor, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkuji H+P Autodemont Staříč za zpřístupnění prostor k focení.

Nakupujte s vizážistkou - NYNÍ ZDARMA - v rámci Nákupních dnů v Obchodním centru Futurum Ostrava. Více na www.futurumostrava.cz, www.modajakoumeni.cz nebo se rovnou objednejte na mobilu: 773 487 779, e-mailu: servispromedia@seznam.cz. A pokud jste ještě neviděli video, jak takový nákup s vizážistkou vypadá, podívejte se zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz
Fotostory také na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=ieT9fZ2C4x4&feature=related














Žádné komentáře:

Okomentovat