středa 9. listopadu 2011

KREATIVNÍ ŽENA II. V OSTRAVĚ - VYHRAJTE VSTUPENKY ZDE NA BLOGU

Jak jsem již několikrát psala, druhý ročník Kreativní ženy je před námi. Dne 19.11.2011od 16-19 hodin v hotelu Park Inn Ostrava na Vás čeká hned několik módních show se značkami Jocavi, Didier Parakian z prodejny Toyen, dále Pietro Filipi, Yves Tanguy z prodejen Modenika. Těšit se můžete i na mé oblíbené kolekce od Orsay.

Ale také nevšední značky, například modely oblečení, šperky, kabelky a polštářky - aktuálně s vánočními motivy - od Hany Binarové. Účesy pro módní přehlídku i návštěvníky akce bude vytvářet Salón Butterfly z Hlučína. Nejen účesy, ale také líčení předvede Salón Radky Witové z Havířova. Líčení a nové parfémy mimo jiné nabídne známý Avon. Těšit se můžete i na prodej vybraných značek a kolekcí. A samozřejmě zde nebude chybět má stylingová show na pódiu. Přijďte příjemně strávit sobotní odpoledne a užijte si pořádný "babinec". Vstupné stojí 50 Kč na osobu. Můžete si i dokoupit rautenku v hodnotě 90 Kč. Především na raut je třeba si udělat rezervaci na adrese: rezervace@institutprozeny.cz. Informace o akci najdete také na www.institutprozeny.cz.

PRVNÍCH DESET ČTENÁŘŮ TOHOTO BLOGU, KTEŘÍ NAPÍŠOU NA MŮJ MAIL, ZÍSKÁVAJÍ VSTUPENKY ZDARMA. Zájemci pište na adresu servispromedia@seznam.cz nebo pošlete zprávu přes Facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001410353862

Kolekce 111: Šaty, kolekce šperků a vzorovaná kabelka - ruční práce Hana Binarová www.kreativnidarky.cz, červeno-oranžová kabelka Kabelkový Slon. Korále a náušnice má vlastní práce. Výrobky od Hany Binarové i kabelky od Kabelkového slona si můžete koupit na akci Kreativní žena! Fotil Marián Mrózek, produkce a styling Inéz Bohdanová Bortoliová. Děkujeme Hitrádiu Orion za vypůjčení prostor k focení.

A pokud chcete zažít zábavné odpoledne již příští týden, zkuste film Perfect Day od Alice Nellis - hraje Ivana Chýlková, Zuzana Bydžovská, Vojta Kotek a další. Sledujte program Dámská jízda Cinestar. Nyní aktuálně již příští středu, 26.10.2011 od 17 h! Více na www.cinestar.cz

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz









Žádné komentáře:

Okomentovat