středa 9. listopadu 2011

DOVÁDĚNÍ NA VRAKOVIŠTI V KRAVATĚ, PROČ NE?

Fotografie k oslavě sté kolekce tohoto blogu, focené na vrakovišti, měly úspěch. A tak Vám přináším další fotky z tohoto místa. A zase bylo veselo. Tentokrát jsem se oblékla slavnostněji a vzala si kvůli Vám i kravatu. Zase jsem si uvědomila, jak miluji svou práci:)

Kolekce 114: Top a svetr Mango, sukně Orsay, boty La Farfalla, kravata New Yorker a náramek plast Six - vše koupené v Obchodním centru Futurum Ostrava, nadkolenka Deichmann. Brýle Vivienne Westwood, kabelka Inspiro Frýdek-Místek, bambulky ruční práce mé mamky, náušnice a prsten Swarovski, náramek s jantarem Zlatnictví na Národní třídě v Praze. Fotil Charlie Foto, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

A pokud chcete také zažít "babinec", přijďte na akci MÓDA NÁS BAVÍ dne 4.11.2011 od 17 hodin v sídle Institutu pro ženy Ostrava. Cena vstupného je 190 Kč. MÍSTO KONÁNÍ: Institut pro ženy,o.s. Slavníkovců 20 Ostrava-Mar.hory 709 00 (žlutý dům po pravé straně ulice, vchod velkými šedými vraty).

Program akce:

- Jak si uspořádat šatník - pro běžný den, pracovní schůzky, společenské akce. Co je třeba dodržet při oblékání v rámci jednotlivých příležitostí, např. kdy šaty na ramínka, kdy zahalena ramena, kdy si můžeme dovolit páskové boty nebo boty s otevřenou špičkou, co výstřihy, ale také jaké materiály zvolit, délky sukní a šatů apod.
- Co by v našem šatníku nemělo chybět a co tam vždy nadbývá. Jak ušetřit za nákupy oblečení a mít ráno co na sebe. Ukázka nadčasového a kvalitního šatníku, cenově dostupného.
- Fashion Trendy - jaké trendy se nosí, jak je přiměřeně zapracovat do stálého šatníku
- Ukázka stylingu přímo na akci, návrh Fashion Image pro každého účastníka akce na míru!

Rezervace vstupenek směřujte na e-mail: servispromedia@seznam.cz. Ženské kolektivy (školy, firmy apod.) mají slevu dle počtu účastníků.

Další akce - Kreativní žena - Vás pak čeká dne 19.11.2011 od 16 hodin v hotelu Park Inn Ostrava. Čtěte zde: http://www.institutprozeny.cz/page/kreativni-zena-2-rocnik-fashion-day-ostrava-381
Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz
Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava - www.polar.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat